Најновије

ХРВАТИ ОДЛЕПИЛИ ЗБОГ ТЕНКА НА СЕВЕРУ МАРАКАНЕ: Жестоки кометари на нову атракцију испред Звездиног стадиона! Ево шта кажу (ФОТО)

Тенк испред београдске "Маракане" изненадио је све, а, утисак је, највише Хрвате, и то непријатно.

Тенк испред Маракане (Фото: Јутјуб)

Тенк испред северне трибине стадиона "Рајко Митић" постављен је јуче, дан пред меч са Јанг бојсом, али ће остати као споменик да стоји на том месту.

Навијачи Звезде поручују да то бојно возило представља "Звездину машину" и симбол "северне армије", а из клуба кажу да је то "културна баштина", што је Хрватима засметало.

Хрватски медији појаву тенка пред "Мараканом" сматрају "срамотном провокацијом", нарочито јер је постављен поред мурала Ратку Младићу.

"Јутарњи лист" поставку испред стадиона окарактерисао је као "морбидну провокацију", наводећи да су навијачи Звезде и раније користили мотив тенка комбинован са транспарентом на ком је ћирилицом исписано "Вуковар", пренео је Н1.

-Имали су досад навијачи црвено-белих кореографије с овим мотивом, причало се и да поједини играчи припремају борбено возило које је требало бити на челу колоне током прославе титуле прошле сезоне, али мало тко је заиста очекивао тенк испред стадиона. Хоће ли Уефа реговати и како, тек нам остаје причекати, пише хрватски tportal.hr.

Овај податак ће додатно охрабрити делије пред Јанг Бојс. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир/ Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА