Најновије

УРЛАО НА НОВИНАРКУ - Напредњак буквално подивљао на коректно питање новинарке (ВИДЕО)

Председник бачкопаланачке општине Бранислав Шушница викнуо је на новинарку БАП инфо-а када му је поставила питање о две жртве које су страдале од контакта са кабловима под напоном који су окачени широм Бачке Паланке две недеље након невремена.

Олуја суперћелија је прошла, а у Бачкој Паланци од тада висе каблови под напоном. Нажалост, да би се уклонили неки од каблова под напоном, морао је доћи до смртног случаја.

Наиме, један тринаестогодишњи дечак преминуо је у понедељак, 31. јула, јер се дочепао једног од тих каблова. Тек тада су надлежне службе уклониле ове каблове, иако је до тада стигло укупно 27 захтева грађана за њихово уклањање. Претходно је З. Ж. (66), иначе деда повређеног дечака, преминуо је 22. јула, када је покушао да уклони кабл из дворишта куће.

На питање новинара БАП инфо о две жртве које су преминуле од последица контакта са кабловима, председник бачкопаланачке општине Бранислав Шушница је викао на њу.

- Постављате ми питање, а дете је изгубило живот. И даље гурате причу да ли је једна, да ли је друга, да ли је трећа. Стварно те више не разумем. И даље постављате питања, и даље тражите популарност након нечије смрти. Не могу да кажем зашто нешто није поправљено. Људи, имате Електро-војводину, имате струку, а питате председника општине колико каблова има у граду – рекао је Сушница, који је и председник Општинског штаба за ванредне ситуације.

ИЛОН МАСК СПАСИО РУСЕ И РУСКИ БРОД! Залужни запенио од беса због...

Када га је новинарка подсетила на питање, почео је да виче на њу.

- Још гурате причу о трагично повређеном детету. Желите ли неке ексклузивне вести? Желите да вас гледају? Стално ме питате за трагично повређено дете. Нећемо вратити дете. Требало би да се стидиш брате. Завршио сам са вама. Срам те било брате – подсмевао се Сушница.

Извор: Директно.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА