Најновије

САМО ЈЕДАН ЧОВЕК ЈЕ ИМАО ХРАБРОСТИ ДА ПУЦА У ЛЕГИЈУ: Испалио метак у Улемека из забаве, хтео да провери да ли је панцир добар! (ФОТО)

За врло кратко време изградио је праву империју, а богатство му се процењивало на 500 милиона долара. Они који нису веровали да је својевремено пуцао у свог телохранитеља Легију из спрдње, како би видео да ли је панцир добар, не знају ко је био Владимир Бокан.

Милорад Улемек (Фото: Јутјуб)

У Бокановој вили-канцеларији од два милиона долара у атинском предграђу Глифада, на његовој јахти, као и у вили од 15 милиона долара у атинском предграђу Вула, где је живео с породицом и обезбеђењем, ређали су се гости као што је Марко Милошевић, Јова Амстердам и Милорад Улемек Легија и многи други. Атинска штампа писала је да је Боканова вила заправо била у власништву Марка Милошевића, а да је Владимир био његов човек.

Vladimir Vanja Bokan snimljen u jednom od atinskih klubova u kojima je pred smrt provodio noći. O životu Vanje Bokana...

Posted by Legende devedesetih on Wednesday, August 24, 2016

Пре него што је отишао у Грчку осамдесетих је започео посао са цигаретама, а у Атини је упао у очи огромним новцем. Основао је шпедилерску фирму, поседовао је више авиона, бродове којима је превозио нафту и цигаре.

Непосредно пре убиства атинској телевизији дао је интервју и најавио да ће открити имена људи који су учествовали у шверцу за који њега оптужују. Причало се да је почео да прети да ће све да исприча.

Убијен је у сачекуши испред своје куће у Грчкој 8. октобра 2000. у црном мерцедесу у тренутку кад је покушавао да паркира аутомобил.

Шиптари забранили да се сахране Срби! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА