Најновије

ЕПСТАЈНОВА ЖРТВА ОПТУЖИЛА ПРИНЦА ЕНДРЈУА: Добро зна шта је радио! Имала сам уговорен с*кс са њим! (ВИДЕО)

Наводна жртва америчког милијардера Џефрија Епстајна, која тврди да је била присиљена на сексуални однос са британским принцем Ендрјуом, оптужила је овог члана британске породице рекавши да "добро зна шта је радио" и да се нада да ће он то признати.

Вирџинија Гофри износи своју причу новинарима (Фото: Јутјуб)

Принц Ендрју био је дугогодишњи пријатељ Епстајна који се убио у њујоршком затвору где је био због оптужбе за сексуалну трговину малолетницама.

Принц Ендрју је негирао да зна за Епстајново криминално понашање и навео да је запањен због оптужби више жена на Епстајнов рачун.

"Он зна шта је радио и може да сведочи о томе", рекла је Вирџинија Гофри која је као 15-годишња девојка радила у клубу Мар-а-Лаго, сада председника САД Доналда Трампа, преноси АП.

Тврди да је ишла Епстајновим приватним авионима на његова имања у Нови Мексико, Америчка Девичанска острва, у Париз и Њујорк и да је имала уговорен секс у Лондону и још негде са принцом Ендрјуом.

Она је у уторак сведочила у судници где су Епстајнове жртве имале прилику да изнесу своју причу у случају Епстајна који се затвора после његовог самоубиства.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Америка у паници због могућег договора Русије и Турске.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА