Најновије

ТРАМП ЦРВЕН ОД БЕСА: Цео свет му се сада смеје! Ево шта су Словенци урадили! Брука и срамота! (ФОТО)

Наводећи да је споменик висине преко седам метара саграђен у месту Села при Камнику, око 30 километара североисточно од Љубљане, "Washington Post" пише да је председник Трамп коначно добио споменик у домовини своје супруге, али и да је могуће да му се неће свидети.

Доналд Трамп (Фото: јутјуб)

Лист пише да је на споменику Трамп приказан одевен у плаво одело са црвеном краватом, као и да се у његовим плавим очима огледа "жестина" у погледу.

Трампова десна рука уздигнута је са стегнутом песницом, а цела статуа, како наводи лист, личи на "божићну крцкалицу за орахе".

Чини се, такође, да статуа још није довршена, с обзиром да су на њој и даље постављене мердевине, док је у близини видљива гомила дрвене грађе.

Статуа је постављена преко пута локалне ватрогасне станице, на малој раскрсници на путу који мештани користе за одлазак на своје послове у Љубљану, додаје амерички лист.

Човек који је осмислио статуу и који је дао интервју за локалну телевизију Канал А, али и који није именован, каже да је имао идеју да Трампа представи у стилу Супермена или чувене њујоршке Статуе слободе.

Уметник, коме је група младих људи помогла у изградњи статуе, рекао је у телевизијском интервјуу да споменик "представља провокацију, зато што је свет пун популизма", преноси "Vashington Post”.

Наводећи да су о Трампу у Словенији мишљења подељена, вашингтонски дневник пише да га многи Словенци поштују, нарочито због тога што је његова супруга постала најпознатија личност из Словеније.

Лист пише и да је статуа постављена тако да Трампово лице гледа у правцу Меланијиног родног села Севнице, које је напустила као млада девојка како би се посветила каријери манекенке.

Трамп повлачи војску из Авганистана, али је навео један разлог због чега би се могли вратити, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА