Најновије

ЛЕГЕНДА ЛИВЕРПУЛА УЖИВО У ЕМИСИЈИ БЕСРАМНО ПРОЗВАО ЗВЕЗДУ: Црвено-бели му брутално одговорили и запушили уста за сва времена (ФОТО)

Фудбалери Црвене звезде су направили подвиг пласманом у Лигу шампиона, по други пут заредом. А Енглези изгледа никако не могу да процене квалитет црвено-белих.

Бесрамна провокација (Фото: принтскрин)

Наиме, гостујући у емисији на једној угледној телевизији је Стив Ворнок, некадашњи фудбалер Ливерпула, рекао је нешто што ће и те како разбеснети навијаче Звезде:

- То је веома непријатељско место! Они су полупрофесионалци, који имају неке друге послове. Има много играча који су водоинсталатери и који обављају сличне послове - рекао је Ворнок.

Да иронија буде већа овај бивши играч (тешко га је баш назвати асом) Ливерпула као да је заборавио два београдска шамара црвено-белих актуелном прваку Европе. Изгледа да му име Милана Павкова не значи ништа, па ако ништа друго, Звезда ће имати мотив до небе против Тотенхема.

На ово је недуго затим уследио Звездин бруталан одгвор путем официјалног Твитер налога. 

"Могли бисмо да запослимо шегрта, ако тражите посао", био је одговор црвено-белих.

Сада чекамо одговор легендарног енглеског фудбалера. 

Тешко да ће на терену видети неког другог него 11 Стива Ворнока, а онда ће се видети шта Енглез има да каже. За сад још није свестан да Звезда има нешто о чему Тотенхем и даље сања - трофеј Лиге шампиона.

Шта Лазански каже о тенку испред Маракане прочитајте ОВДЕ.

Извор: Блиц/ Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА