Најновије

"ШТА ГОД ДА ЈЕ, БИЛО ЈЕ ОГРОМНО!" Ушао је у реактор број пет у Чернобиљу и забележио призор од којег пролази језа (ВИДЕО)

Инстаграмер Нил Ансел, који се под именом "Абандонед Експлорер" бави истраживањем напуштених места, одлучио је да свој најновији пројекат сними у Чернобиљу.

Чернобиљ (Фото: Јутјуб)

Приликом посете остацима нуклеарне електране снимио је бројне фотографије и видеа и том приликом пронашао је и снимио нешто јако узнемирујуће. 

Између осталог, он је ушао у један од торњева за воду који су се користили за хлађење реактора, али и у сам реактор број пет, један од оних који нису били коришћени.

Једна од најстрашнијих ствари које је тамо затекао биле су кости расуте по поду, а међу њима се налазила и гас-маска, због чега би се могло закључити да се ради о људским остацима, али је Нил ипак утврдио да се ради о остацима неке животиње. 

- Не знам којој би животињи могле да припадају. Шта год да је, имало је огромне кости. Ово је заиста јако чудно место за проналазак хрпе костију - рекао је.

Иначе, реактор број пет је у време експлозије тек био у изградњи, тачније, био је 70 одсто довршен. Међутим, због несреће је напуштен, а Нил је у њему пронашао и дизалицу у стању распадања. Изненадило га је што је пронашао како дрвеће расте око реактора, али још више га је изненадило присуство паса луталица.

Прочитајте ОВДЕ  које је то тајно друштво желело да завлада Америком.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА