Најновије

ХАОС НА НОВООТВОРЕНОМ ТРГУ РЕПУБЛИКЕ: После жестоке свађе СзС покушали да спрече вожњу челника града!

Представници Савеза за Србију предвођени Николом Јовановићем и председником Старог града Марком Бастаћем покушали су у суботу да се обрачунају са челницима града на новоотвореном Тргу републике у току промоције "Врабац сервиса".

Трг Републике (Фото: Јутјуб)

Марко Бастаћ оптужио је градску власт и заменика градоначелника да су реконструкцијом Трга републике "уништили" срце престонице на штету суграђана потрошивши велике суме новца.

- Опозиција се ујединила како би спасила Трг републике и заваљујући нашим блокадама радова, сада саобраћај пролази обновљеним Тргом. Такође, нашим реакцијама уштедили смо грађанима и три месеца живота пошто смо их натерали да убрзају радове, рекао је Бастаћ.

Јовановић је навео да је ово обично "шминкање" града и обећао да будућа власт то неће радити, као и шта је урађено са тих 10 милиона евра осим што је "умио" Трг републике.

Демонстранти су прекинули вожњу челника града новим возилима "Врабац сервиса" и колону у којој су били председник Скупштине града Никола Никодијевић, главни градски урбаниста Марко Стојчић, секретар за саобраћај Јовица Васиљевић и други. 

Спречивши пут возилима, дошло је до свађе између присталица СзС и СНС-а, а онда и до препирке између Марка Бастаћа и Немање Јоксимовића, једног од одборника СНС у Скупштини града. У расправи око тога где је потршен новац за реконструкцију учествовао је и Бранко Миљуш, док су друге присталице покушавале да их раздвоје и смире ситуацију.

Прочитајте ОВДЕ  какав се то хаос десио у Београду, а у питању су мигранти.

Извор: novosti. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА