Најновије

РАТНИ ВЕТЕРАН РАЗБИО ЛАНАЦ ПРОСТИТУЦИЈЕ И КРИМИНАЛА?! Ухватио жену на делу! Варала га са политичарима! СМС поруке откриле језиве ствари?!

Први клијенти моје жене Александре били су директор једног јавног предузећа и потпредседник једне београдске општине. Иза ланца проституције у којој је она била једна од карика стоји Војкан Крстић, власник фирме "Elita gradnja", о чему имам доказе. Све чињенице које сам прикупио о њеној проституцији и повезаности са Крстићем налазе се у полицији и тужилаштву. Ово тврди ратни ветеран Радован Војнић, невенчани супруг Александре, који је разоткрио најпрљавије Крстићеве послове и који је 53 дана радио као грађевинац у "Elita gradnji".

Војкан Крстић (Фото: јутјуб)

Са кнедлом у грлу Војнић описује пакао који је прошао због Крстића, човека који је стекао богатство на дивљим депонијама и уценама грађевинара.

Војкан је без синова Симеона и Саве, који су у хранитељској породици, а његова невенчана супруга је нестала без трага и гласа. Радованова турбулентна животна прича почиње 2014, када је ангажовао Александру да му чува синове из првог брака. Убрзо су упловили у везу, она је остала у другом стању и 17. фебруара 2016. године добили су два дечака, близанце.

Радован није бирао послове

Радован каже да је због проблема око вакцинације дечака Александра отишла од куће. Поново је остала трудна и родила ћеркицу Лану, којој је Радован дао презиме иако је, каже, од почетка знао да девојчица није његова. Због породичних проблема деца су им одузета и прво смештена у Дом за заштиту деце у Звечанској, а потом у хранитељску породицу, када започиње Радованова очајничка борба да малишане врати кући.

- Изнајмили смо стан, нисам бирао посао само да створим услове да ми се деца врате кући. Једног дана дошла је Александра и рекла да је контактирала с Војканом Крстићем, ког је видела на телевизији. Представљајући се као хуманитарац, обећао је да ће нам помоћи. На њен наговор запослио сам се у "Elita gradnji" - прича он и истиче: - Од првог дана било ми је јасно да су у питању сумњиви послови, а "Elita gradnja" параван за прање пара на релацији Војкан Крстић - јавно предузеће - општина. Моје сумње су потврдиле и колеге које су радиле са мном, које су ми говориле: "Ћути, шта те брига, ради и узимај паре."

Војнића је, иначе, највише мучило сумњиво понашање његове жене. Ноћу, док је спавао, Александра је посећивала сајт за који верује да је Крстићев и преко ког је "долазила до клијената".

Тренутак када је у фебруару 2019. године открио да му је супруга уплетена у ланац проституције, иза које, како тврди, стоји Војкан Крстић, за њега био потпуни шок. Дошао је кући, али жена није хтела да му отвори, па је ногом развалио врата.

- Ту је дошло до физичког обрачуна, не сећам се детаља. Нашао сам и запленио јој три мобилна телефона. За два до тада нисам знао да постоје. Убрзо су на један од тих бројева почеле да ми стижу претње непознатих људи да ће ме убити, па сам све пријавио полицији. Извадио сам листинг, видео поруке које је размењивала и све ми је било јасно као дан, а то је да се моја жена бавила проституцијом преко Крстића - каже Радован и као доказ даје листинге и преписку.

После првобитног шока, Војнић је почео да обилази места на којима је радила - хостел 1 у Миријеву, хостел 2 код Панчевачког моста. Покушао је да ступи у контакт с Крстићем, који је променио телефонске бројеве, и на крају му се јавио после месец и по дана избегавања.

- Хтео сам да се видим с њим лицем у лице, да све разјаснимо, али је он одбио. Међутим, ја сам решио да ствар истерам на чистац. Спреман сам да идем на суд, имам доказе за све што причам и нећу стати док истина не изађе на видело. Не плашим се ни Крстића, нити било кога јер знам да је правда на мојој страни - поручио је у исповести Радован Војнић.

Нисам желео да поверујем

- Тражили су да радим викендом и баш сваке недеље. За то време, иако нигде није запослена, кад год бих позвао Александру, није била код куће. Смуцала се по граду, давала невешта оправдања, те је била у Миријеву, па код Панчевачког моста... Само је о Војкану Крстићу причала, како он хоће да нам помогне... Све је указивало на то чиме се бави, али сам ја одбијао да поверујем - искрен је Радован.

Потерница за Александром

- За мојом невенчаном супругом Александром Митровић расписана је потерница, али нико не зна где је и код кога се скрива. С њом се судим око старатељства над децом, али су рочишта седам пута одлагана јер се она није појављивала - каже Војнић.

"Хуманитарац" са дивљих депонија

Војкан Крстић је богатство згрнуо на дивљим депонијама и уценама грађевинара који су били приморани да одвозе шут на његове депоније и то плаћали између 1.200 и 1.700 динара по камиону. Само на депонији у Кумодражу дневно пролазило и по више од 300 камиона.

Иако себе представља у јавности као хуманитарца, то је само параван за бројне сумњиве послове, међу којима је и проституција. Власник је паравојне формације "Спасилачки центар Србије", чије је седиште на мање од километар од куће Александра Вучића у Јајинцима.

Коју тужну вест је саопштио син ратка Младића, прочитајте ОВДЕ.

Извор: republika. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА