Најновије

ДРЕЦУН ШОКИРАО СРБИЈУ, БИЋЕ ЈОШ ДОКАЗА ПРОТИВ ХАРАДИНАЈА: Ускоро примопредаја тела из масовне гробнице!

Председник скупштинског Одбора за Косово и Метохију Милован Дрецун изјавио је данас да ће ускоро бити обављена примопредаја тела из масовне горбнице - "Бункер" и додао да код Ðаковице постоје још три сличне.

Милован Дрецун (Фото: Јутјуб)

- Надам се, ако се те три масовне гробнице откопају да ће бити нових доказа против (косовског премијера у оставци, бившег командата ОВК) Рамуша Харадинаја - рекао је Дрецун за ТВ Пинк и додао да ипак није довољно надати се већ да је потребна снажна међународна кампања да се не одустане од подизања оптужнице против Харадинаја.

Након примопредаје тела моћи ће да се говори о именима и презименима жртава, рекао је Дрецун и додао да нема сумње да је то подручје било под директним утицајем Рамуша Харадинаја и његовог брата Даута.

- ''Бункер'' је горбница у којој су завршили Срби убијени на најсуровији и најбестијалнији начин, који су мучени до бесвести, међу њима су и три детета - казао је Дрецун и додао да су тела затрпавана и угинулим псима како би се прикрили докази.

Дрецун је подсетио и да се Харадинај хвалио тиме да се рибе у Радоњићком језеру хране људским телима и додао да сматра да Харадинај не би био херој када би приштински међи описивали злочине које је починио.

У масовној гробиници "Бункер" пронађени су посмртни остаци десетак Срба.

Почиње борба великих за нашу земљу и Балкан! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА