Најновије

"НИСУ ОНИ НАШИ, НЕГО МИЛОВИ" Црногорци капа доле! Ево шта ће радити док Ђукановић буде славио "Олују"!

Председници Нове српске демократије и Демократске народне партије и чланови председништва Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић и Милан Кнежевић присуствоваће испред манастира Крушедол Дану сећања на страдале и прогнане Србе у "Олуји", поручују из ДФ у саопштењу у којем криткују власт због одласка у Книн.

Андрија Мандић и Милан Кнежевић из Демократског фронта (Фото: јутјуб)

"Тако ће они који представљају традиционалну Црну Гору и који се боре за вредности наших предака бити са својим народом на Дану сећања на српске жртве, док ће наследници Секуле Дрљевића и политике црногорских усташа бити на обележавању Олује", наводи се у саопштењу које је достављено медијима.

ДФ подсећа да су пре 24 године, у злочиначкој акцији Олуја хрватски екстремисти побили хиљаде Срба, а да је протерано више од 250.000.

ДФ критикује власт у Црној Гори која, како кажу, поново шаље свог представника у Книн "да учествује у усташком пиру и прославља највеће етничко чишћење у Европи након Другог светског рата".

"Тиме су пљунули и на сваку жртву из Црне Горе која је настрадала од стране хрватске војске и паравојске, на мученике из Лоре који су убијани на најмонструознији начин", наводи ДФ и поручује да тај који буде присуствовао обележавању Олује не представља Црну Гору, већ само "марионетски, издајнички режим и Мила Ђукановића".

Јасно је да је и већина грађана Црне Горе огорчена због намере власти да слави злочине над српским народом, закључује ДФ.

Да ли ће се основати специјални суд за злочине из “Олује”, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА