Најновије

МИ ХРВАТИ НЕ ПИЈЕМО ВИНА, САМО КРВИ ЧЕТНИКА ИЗ КНИНА: Ово су ужасни детаљи Томпсоновог концерта у Сплиту (ВИДЕО)

Хрватска је прославила злочиначку "Олују" уз концерт Марка Перковића Томпсона на Риви.

Томпсон (Фото: Јутјуб)

Петнаестак минута пре почетка концерта сви прилази Риви били су закрчени, организатори су најавили очекују око 80.000 људи, а први редови време су кратили певајући 'Јуру и Бобана' и узвикујући 'За дом спремни'. Након пола сата концерта Томпсон је запевао 'Чавоглаве' с истим узвиком на почетку песме.

'За дом', узвикнуо је Томпсон, а публика узвратила 'спремни'.

- Ово је један највећих дана у хрватској историји, прославимо га данас на нашој Риви. Захваљујем се свима који су омогућили вечерашњи концерт, вама што сте ту вечерас и Торциди која је дошла. Ово ће бити лепо вече - поручио је Томпсон па наставио концерт.

Затим је публика певала 'Ми Хрвати не пијемо вина, само крви четника из Книна'.

Након 50 минута нестало је струје, а публика је запевала 'Зови, само зови'. Струја се након пар минута вратила, концерт је настављен, али су се појавили проблеми с разгласом који су били присутни од самог почетка. У једном тренутку разглас је пукао, угасила се расвета и концерт је прекинут. На све то публика је почела звиждати да би запевала 'Моју домовину'.

Након паузе која је овога пута потрајала десетак минута Томпсон се вратио на бину и казао да су имали пех.

- Имали смо један пех, надам се да Бандић није овде - казао је Томпсон алудирајући на гашење разгласа у Загребу на прошлогодишњем дочеку сребрних фудбалера из Русије.

Концерт је настављен, али са смањеном расветом и ефектима на сцени. Од организатора се могло чути како је по свему судећи искочила трафостаница.

Нестанак струје, пуцање разгласа, те прекид од 15 минута смлачили су узаврелу атмосферу с почетка. Тек су 'Гени камени' поновно загрејали публику.

Концерт је завршен нешто пре поноћи с песмама 'Пријатељи' и 'Лепа ли си' након чега је уследио ватромет на Гату св. Николе.

Пекинг не жели да ратује против Вашингтона, али ако буде морало, разбићемо их. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: tportal.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА