Најновије

ФРКА У АМЕРИЦИ, ПРОВАЉЕНА МИСИЈА АВИОНА НАСА ИЗНАД РАСЦЕПА САН АНДРЕАС! Очекује се мега потрес, може да збрише Калифорнију!(ВИДЕО)

Ових дана панику је унео НАСА мистериозни авион који је летео веома близу земље, због спекулација да посматра непредвидиви расцеп.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Према проценама, постоји могућност да Калифорнију погоди велики потрес магнитуде осам или већи, који би нанио огромна разарања поготово у подручју Сан Андреаса.

НАСА авион је летео је веома близу тла, па је изазвао узбуну међу становницима, а мистерија је додатно појачана након што је објављена његова путања.

Авион "НАСА819" наводно је снимао и летио цик-цак изнад чувеног расцепа. Реч је о граници две геолошке плоче - северноамеричке и пацифичке, чије трење изазива подрхтавање унутар Земљине коре, а напетост се ослобађа потресима.

Након бројних позива, Уред шерифа у Лос Ангелесу потврдио је да летелица припада НАСА.

- Нисте знали где ће слетети. Сви су зауставили аутомобиле и гледали увис - причају сведоци.

- Исти авион примећен је како лети цик-цак поред и изнад Сан Андреаса. Као да снима терен и као да покушава прикупити што више података о ономе то се догађа испод. Што се догађа? Спремају ли се за нешто? Знају ли већ да долази велики потрес?", пита се пак познати теоретичар завере Тајлер Глокнер.

Могућа катастрофа уколико би дошло до великог потреса у расцепу Сан Андреас обрађена је у бројним холивудским филмовима! Ево како то замишљају у "фабрици снова"!

Прочитајте ОВДЕ зашто је Русија у пламену.

Извор: dnevno. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА