Најновије

СТИМУЛИШЕ КЛ*ТОРИС И ДОВЕДЕИТЕ ЈЕ ДО ЛУДИЛА: Овај положај обећава експлозиван секс и најинтезивније узбуђење!

Сви су већ чули за позу 69 и о њој не морамо много да говоримо, а нова поза која је заинтригирала многе на мрежама је поза 77 и о њој ћемо данас и говорити.

Доведите је до лудила (Фото: принтскрин)

Не бригајте, ова поза не захтева никаве посебне акробације ни вештине, довољно је да будете расположени за новотарије у кревету. Положај 77 највише подсећа на чувени "кашика" положај, а подразумева да оба партнера леже на боку тако да је партнер иза жене.

Да додатно појаснимо - неопходно је да мушкарац и жена леже тако да обоје гледају у истом смеру, а да он буде иза ње. Затим пребаците ногу на којој не лежите око исте те ноге (дакле оне која је горе) на мушкарцу. Када он уђе у вас, исправљајте ноге у истом ритму у ком он то ради (што ће олакшати пенетрацију).

Ту следи и најзанимљивији део - једном када продре у вас, треба да останете "прилепљени", али да се обоје савијете у струку тако да формирате од трупа ка горе облик В и померите ноге под углом од 45 степени.

Звучи компликовано, али када пробате у пракси схватићете да је све то врло једноставно, а можда вам и приложена фотографија помогне да спознате технику извођења ове позе.

Кажу да је овај положај интезиван и да сјајно стимулише Г тачку, као и да вам даје прилику да будете веома интимни - партнер може да вас љуби по врату, грудима, али и да мази ваш клиторис.

Какав пенис има савршен мушкарац прочитајте ОВДЕ.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА