Најновије

СТРАВИЧНИ ЗЛОЧИНИ ТЕРОРИСТИЧКЕ ОВК: Србима секли главе, па их пекли у рерни!

Злочине које су над Србима чинили Албанци из терористичке тзв. Ослободилачке војске Косова (ОВК), међу чијим вођама је био и одлазећи косовски премијер Рамуш Харадинај, толико су монструозни да сећање на њих, чак и две деценије после завршетка ратних сукоба, леди крв у жилама.

ОВК (Фото: Јутјуб)

Недужне жртве

Језива иживљавања у којима су људске главе злочинци пекли у шпорету забележила је у својој књизи "Судија у рату и миру" истражни судија у пензији Даница Маринковић.

Она је била судија Окружног суда у Приштини и за време свог рада гледала је и слушала најјезивије описе злочина које су трпеле српске недужне жртве, жене и деца. 

- Кад сам спроводила истрагу, саслушавала сам на стотине сведока. Сећам се једног сведочења женске особе која је отишла у Исток да тражи своју породицу. Ушла је у породичну кућу и, уместо својих родитеља, нашла је одрубљену очеву главу у рерни шпорета! То су били стравични призори и приче, које сам сабрала у својој књизи - каже Маринковићева.

Постоје докази

Предмет о конкретном случају, додаје, тражио јој је некадашњи министар правде Владан Батић.

- Дала сам му предмет и он је хтео да га пошаље Хашком трибуналу, али не знам шта је потом било. Постоји огроман број доказа и саслушаних сведока, али злочинци и даље нису осуђени - каже Маринковићева.

ЦИА намерно сакрила злочине над Србима у Сребреници, а ево ко је целу причу "гурао" и помагао. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА