Најновије

ИНЦИДЕНТ НА АЕРОДРОМУ: Кум Мила Ђукановића тукао полицајца, ударао га у главу!

Извршни директор Поморског саобраћаја и сувласник те компаније, подгорички бизнисмен Дејан Бан физички је насрнуо на полицијског службеника на аеродрому Тиват.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Он је полицијског службеника, који је био на дужности, ударио шаком у главу. Након саслушања у полицији, одмах је пуштен на слободу.

Дејан Бан је у кумовским односима са Милом Ђукановићем, предсједником Црне Горе.

Бан је критичног дана својим аутомобилом ''мерцедес'' дошао пред терминалну зграду аеродрома и зауставио се на месту где је саобраћајном сигнализацијом изричитио забрањено заустављење и задржавање аутомобила. Један од униформисаних полицајаца који је био на дужности на аеродрому, пришао му је и опоменуо га да ту не смије паркирати возило и наложи му да га уклони, на што је видно револтирани Бан прво вербално, а онда и физички насрнуо на полицајца којег је према тврдњама сведока, и ошамарио. Колеге нападнутог полицајца су бизнисмена због тога одмах ухапсили.

- Бан је лишен слободе и предат службеницима Оделења безбедности Тиват. Након консултација са тужиоцем против Бана је надлежном тужиоцу поднета кривична пријава у редовном поступку због основане сумње да је починио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности - саопштено је Управе полиције.

Ево зашто је "за дом спремни" искључиво усташки поздрав! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА