Најновије

У ФРЦИ ОД ДЕЛИЈА! НЕ ЖЕЛЕ ДА СЕ ПРОВЕДУ КАО САЛЦБУРГ: Копенхаген смислио покварен трик како би спречио инвазију навијача Звезде!

Позвао је Звездан Терзић Делије широм света да крену пут Копенхагена следећег уторка, када је на програму реванш 3. кола квалификација за Лигу шампиона и можда и најважнији меч сезоне за Црвену звезду.

Звезда- Копенхаген (Фото: Јутјуб)

Реми на Маракани од 1:1, коме је кумовао катастрофално лош арбитар Тијаго Мартинс, дао је Копенхагену повољнији резултат за реванш, па Звезда сада мора да јури гол у гостима уколико жели да прође у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона.

Али, код навијача нада није пољуљана, чак је и још више букнуо набој и инат да се направи права инвазија на Копенхаген. У Звезди верују да би и до 5.000 навијача црвено-белих могло да се нађе у престоници Данске наредног уторка.

Али, Звезда је добила само одређени контигент од 1.700 улазница, колико јој припада према прописима УЕФА.

У Копенхагену су свесни да за делије постоји огромно интересовање, али не желе да им се понови нешто слично што је доживео Салцбург прошле године на реваншу у Аустрији, када је више од 10.000 делија било на стадиону, те је фактички Звезда имала домаћи терен.

Копенхаген је смислио начин којим ће спречити Делије да се домогну улазница које ће бити у слободној продаји. Заправо, продаја улазница неће бити у потпуности слободна, већ ће карте моћи да купе само они који су у систему клуба, односно људи који су у прошлости куповали карте за мечеве Копенхагена.

Данци такође знају да нема шансе да напуне стадион Паркен, који има капацитет од 38.065 гледалаца и очекују око 25.000 навијача према сазнањима.

Публика Копенхагена прилично је избирљива и заинтересује се више тек када се игра Лига шампиона или против великана као што су Реал Мадрид, Јувентус, Атлетико Мадрид, Ајакс... За њихове навијаче је Звезда, иако је великан европског фудбала, што су и људи из Копенхагена признали пред меч на Маракани, ипак недовољно атрактивно име да се напуни стадион.

Али, иако не могу да попуне стадион за овај меч, Данци су спремни да жртвују зараду и да оставе велики број празних места, која су могла да попуне навијачи Звезде, не би ли спречили госте из Београда да имају већу подршку у њиховом граду.

Због овог модела куповине, чак ни навијачи Копенхагена који први пут желе да оду на утакмицу, не могу да купе карте.

Ипак, нема сумње да ће делије из Србије, али и свих осталих земаља широм Европе покушати да се домогну карата на све начине и нема сумње да ће Звезда у Копенхагену имати огромну подршку својих навијача.

Карте које је Звезда добила ће бити у продаји у просторијама Звездине ревије у четвртак од 16 до 18 часова, а уколико остане још карата, оне ће се продавати и у петак од 14 до 16 часова на истом месту.

Цена карте је 18 евра, али ће је Делије продавати по цени од 20 евра, уз образложење да 2 евра од сваке карте иде за попуну фонда групе. Такође, постоји и услов за куповину карте, а то је показивање сезонске карте.

Португалац покрао Звезду, а шта је урадио помоћник после меча погледајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА