Најновије

АНАЛИТИЧАР ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Вучић и Тачи све време преговарају о споразуму који подразумева размену! Договор је у финалној фази

Нико званично из Вашингтoна није рекао да ће саветник америчког председника Џон Болтон доћи у Србију или на Косово, каже приштински аналитичар Фисник Халими.

Приштински аналитичар Фисник Халими (Фото: Јутјуб)

Коментаришућу изјаву председника Србије Александра Вучића да и када би Болтон дошао у Приштину, не би имао са ким да разговара јер су у току избори, Халими је оценио да је реч о чистој политичкој изјави за унутрашњу употребу.

Према његовим речима, Александар Вучић и Хашим Тачи све време преговарају о споразуму између Београда и Приштине, који ће подразумевати, како каже, размену територија.

“На томе се увелико ради у Србији, Приштини, Вашингтону, али и у Бриселу и верујем да је договор у финалној фази. Што треба да се зна јесте да Америка улази у своју фазу избора. Значи, све ово треба да се заврши најкасније до фебруара следеће године, а у оптималним опцијама негде у јесен ове године", сматра Халими.

Прочитајте ОВДЕ шта је амерички дипломата рекао зашто мора доћи до разграничења Србије и тзв. Косова.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА