Најновије

Копенхаген миљеник УЕФА и њених судија! Остаћете у шоку када видите како се брутално пљачкају њихови противници (ВИДЕО)

За само две године на чак четири европске утакмице Копенхаген је имао велику помоћ судија. Превише је то понављања да бисмо могли да говоримо о случајности. Кренимо редом...

Звезда - Копенхаген (Фото: Јутјуб)

Арбитри УЕФА изгледа да баш воле данског великана. Просто је невероватно колико одлука на њихову воденицу смо нашли само у последња три циклуса такмичења. Све је почело 2017. године, када је Жилина опљачкана у два меча против првака Данске! Словачки тим је одиграо веома добро у оба меча, али против 12. ривала није могао. Узалудни су били бројни протести који су стизали од играча из Братиславе.

Бесни Бугари

Следеће године жртва је био клуб из комшилука - ЦСКА. Екипа из Софије изгубила је после непостојећег пенала који је Берт Фертентен досудио у финишу меча. Бугари су беснели, но џабе - арбитар је свирао по данским тактовима.

И трећу сезону узастопно „људи у црном“ су уз велики скандинавски клуб. Нажалост, овога пута на њиховој рути нашла се Црвена звезда. Именовање релативно анонимног судије из Португала већ је позивало на опрез, али црвено-бели су ту били немоћни... Од првог до последњег минута Мартинс је навлачио на страну гостујећег тима и врхунац свега била су два пенала - недосуђен за Звезду и досуђен за Копенхаген.

И остали повлашћени

Зна се за кога се свирају једанаестерци у европским куповима. Притом, Копенхаген није једини. И остали дански тимови могу да се похвале „пристојном арбитражом“.

Пљачка године опет у корист данаског клуба!

На мечу Ференцварош - Митјиланд (2:4) десио се један од већих скандала у последњих неколико година на мечевима под покровитељством УЕФА. Наиме, арбитар Сандро Шера искључио је играча мађарског тима у првом полувремену, да би у наставку досудио и два пенала за Митјиланд. Све одлуке биле су спорне! Мађари су после меча беснели на арбитра.

Копенхаген неће да продаје карте Делијама

Позвала је Црвена звезда навијаче из целе Европе да дођу на меч против Копенхагена и подрже изабранике Владана Милојевића. Међутим, то неће баш ићи тако лако. Дански клуб смислио је начин како да спречи велики број навијача српског првака да буду на утакмици.

Улазнице за утакмицу највероватније неће бити у слободној продаји! Прецизније, моће ће да се купе на благајнама, али само за регистоване чланове клуба, односно особе за које постоје докази да су у прошлости били на мечевима Копенхагена.

Другим речима, Делије неће моћи у слободној продаји да дођу до улазница. Иначе, не очекује се да стадион Паркен буде испуњен до последњег места. Према наводима медија у Данској, на мечу ће највише бити 30.000 навијача.

Звезда је број један у Европи! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА