Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА НАКОН ИЗБОРА КРЕЋЕ У РЕГИСТРАЦИЈУ ПАРТИЈЕ: Вацић "Са поносом могу да најавим српско свитање!"

Лидер Српске Деснице Миша Вацић, након избора у Медвеђи истиче да је резултат који је остварила десница прави показатељ да је време за нову опцију, и да је народ једини релевантни чинилац који одлучује кога ће бити на политичкој сцени.

Миша Вацић (Фото: Српска Десница)

Локални избори у Медвеђи су први избори на којима је учествовала Српска Десница, такође подсећам да Десница већ чини власт у Врању са својих 5 одборника, у Нишкој Бањи је одборник и заменик председника Скупштине ГО Нишка Бања недавно приступила Српској Десници, као и одборник у Пожаревцу. Такође у београдској општини Врачар Српска Десница има једног одбрника, чувеног др Ковачевића који је изабран као носилац листе патриотског блока (Двери-ДСС), а сада је у Српској Десници.

Српска Десница је у Медвеђи освојила 6,52%.

„Српска Десница је показала своју политичку снагу, резултатом већим од ПУПСа , а доказаћемо да наша јединствена политичка начела неће бити само слово на папиру, већ нас тек сад чека прави посао, да бисмо оправдали поверење Медвеђана. Данас са поносом могу да најавим српско свитање.”, рекао је Вацић, додајући да су само избори показатељ политичке снаге. “Када се бавите политиком, неоспорно је да желите да узмете учешће у власти и одговорност. За разлику од неких који себе називају опозицијом, Српска Десница је спремно дочекала ове изборе, као једину легитимну политичку борбу. Народ је видео свој избор у кандидатима и принципима Српске Деснице. Ускоро крећемо у регистрацију политичке партије.“

Хаг неће да пусти српске генерале на слободу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српска Десница

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА