Најновије

ВЕДРАНА РУДАН ОПЛЕЛА ПО СВОЈИМА: Оставите Пуповца на миру, ви владари Хрватске, која је прљава да умреш од смрада и срамоте!

Нико нормалан у овој земљи не мисли да су Срби битни. У Хрватској их има колико и бактерија у мокраћи здравог човека.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Пише: Ведрана Рудан

“Нешто”. Не бих знала то о бактеријама и мокраћи да нисам јуче била на систематском. Дакле, хрватски Срби с Пуповцем на челу мала су скупина бенигних бактерија.

Па ипак се већ недељама од Пуповца тражи да се “исприча” јер је за ову Хрватску рекао да је НДХ или нешто слично. Није ми се дало гуглати да бих могла цитирати Небитног Човека.

Шта ја мислим, да ли је ова Хрватска исто што и НДХ? Наравно да није као што нису ни моје намере озбиљне кад својој мачки кажем да ћу је убити или мужу кажем да ћу га удавити. Фрустрирани људи у афекту свашта кажу, а Пуповац је с правом фрустриран јер се родио у земљи и живи у земљи у којој су хрватски Срби ових дана проглашавани раком са метастазама који ждере једину нам и демократску нам и цивилизирану нам Хрватску.

Еј, немојте ме заје*авати. Немојте ме је*ати и оставите Пуповца на миру. Погледајте се у огледало, ви запенушани, ви дивљи, ви кретени, ви манипулатори, ви лажљивци, ви лицемери. Ви “убице и разбојници” како вас је звао Крлежа. Знам, питате, ко је Крлежа?

Ко сте ви, владари Хрватске? Ви сте силоватељи. Ви сте суспектни криминалци, зато јер су сви хрватски судови на колективном доживотном годишњем одмору. Ви сте осуђени ратни злочинци. Ви сте лопови. Ви сте лажљивци. Ви деци у Медачком Џепу, на први дан школе, продајете причу како је наш ратни злочинац који је хладнокрвно беспомоћној жени пуцао у главу национални херој.

Ви, владари Хрватске, некад гологузе протуве, имате виле, дворце, огроман кеш, послујете с Државом, шурујете с Црквом. Црква у Хрвата је легло лопина, педофила и педера који проклињу хомосексуалце и мрзе жене.

Ви такви судите некоме јер се усудио да каже реченицу да је Хрватска НДХ, или тако нешто, очајан и беспомоћан пред насиљем које се ваља нашим улицама. Свако нормалан зна да Хрватска, да и хоће, не може бити НДХ. Нема у њој више ни Срба ни Јевреја ни кривомислећих Хрвата. Чак и Цигани из ње беже.

У Хрватској данас живи сиротиња која нема куда и злочинци који крвавим очњацима комадају сироту нам домовину. Одвратне хијене скрећу пажњу излуђеног народа са његове несреће на Пуповчеву реченицу.

Неш ти тактике. Нисмо се ухватили на јешку, али смо кукавице. Већ тридесет година одбијамо да се суочимо с истином и учинимо нешто да нам не буде нормално да се оптужени криминалац кандидује за председника, да нам свештеник је*е десетогодишњег сина, да нам ратни злочинац остане херој, да нам Главаш, још један у низу “суспектних” злочинаца, нешто говори у Сабору.

НДХ је била чиста фашистичка држава. Ова Хрватска је прљава до боли, прљава до очаја, прљава да умреш од смрада и срама. Хрватска је само прљава држава.

Само?

Прочитајте ОВДЕ зашто сваки други Хрват подржава усташки поздрав “За дом спремни”.

Извор: Rudan. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА