Најновије

ВУЛИН: Такмиче се у Хрватској ко више мрзи, ко више удара, ко је више ударен

Председник Покрета социјалиста и српски министар одбране Александар Вулин изјавио је да је председник Србије Александар Вучић главна тема избора у Хрватској, јер хрватски политичари, у својој мржњи, „непогрешиво осећају ко су Срби који могу да ојачају Србију”.

Вулин (Фото: Јутјуб)

У изјави за јавност, Вулин је оценио да бивши премијер и кандидат за председника Зоран Милановић, премијер Андреј Пленковић и актуелна председница и кандидаткиња за други мандат Колинда Грабар Китаровић „толико мрзе Вучића да све разлике оставе по страни и заједно га нападну само када мисле да могу да повреде њега или Србију”.

Он је додао и да они зато пате за, како је рекао, „добрим старим временима када је Србију водио (Борис) Тадић”.

„Тада је Србија ћутала о повратку усташтва, допуштала је да се газе имовинска права протераних Срба, прихватала кривицу за грађански рат у Хрватској. Хрватски политичари непогрешиво осецају ко су Срби који могу да ојачају Србију, зато их нападају бесомучно и хистерично, баш као што с радошћу препознају Србе који Србију умањују и руше”, рекао је Вулин, преноси Танјуг.

„Вучић је главна тема хрватских избора, кандидати за председника Хрватске говоре шта су с њим причали, шта мисле о њему, шта би му забранили, а када почну да говоре оно што су желели да му ураде, а нису смели, обавезно ударе шаком о сто. Такмиче се у Хрватској ко више мрзи, ко више удара, ко је више ударен”, закључио је Вулин.

Шта је Дачић поручио Палмеру прочитајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА