Најновије

МАСОВНА НАВАЛА НА ОБЛАСТ 51: Организована потрага за ванземаљцима! Организатор одустао али људи надиру!

Најмање двоје људи од два милиона колико их се пријавило преко “Фејсбука” за упад у мистериозну Област 51 у Невади – није се шалило.

Летећи тањир (Фото: pixabay. com)

Наиме, америчка полиција ухапсила је у уторак двојицу “јутјубера” из Холандије које је затекла у аутомобилу на обезбеђеном владином подручју око 30 километара удаљеном од Области 51.

Говерт Севиџ (21) и Тиес Гранзијер (20) су задржани у притвору области Нај због сумње да су упали на туђ посед и касније пуштени уз кауцију од 500 долара. Полиција је рекла да су њих двојица признала да нису поштовала натпис “Забрањен улаз”.

Севиџ и Гранзијер, који заједно имају више од милион пратилаца на “Јутјубу”, имали су са собом дрон, компјутер и камеру у свом аутомобиле. Они су рекли полицији да су били у Невади због догађаја планираног за следећу недељу којем су тема ванземаљци.

Према теорији завере, у Области 51 војска држи заробљене ванземаљце. Организатор догађаја на “Фејсбуку”, такозваног “Упада у област 51, не могу нас све зауставити”, у међувремену је повукао припрему фестивала “Елијенсток”, након што су се људи масовно пријавили. Мети Робертс (21) рекао је да није желео да игнорише забране и да је догађај претворио у “Ватрени фестивал 2.0”.

Америчка војска је раније поручила да би стварни покушај упада у Област 51 био веома лоша идеја.

Нова Атлантида се налази испод Србије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА