Најновије

МИША ВАЦИЋ ПРЕДСТАВИО УГЛЕДНУ ЛЕКАРКУ: Доктор Татјана Јоцовић постала члан Српске деснице! Главни циљ борба против беле куге

Доктор Татјана Јоцовић из Београда, академик Српске развојне академије, истраживач из психонеуроимунологије и лекар конвенционалне медицине, данас је потписујући приступницу званично постала члан Српске деснице.

Миша Вацић и Татјана Јоцовић (Фото: Српска десница)

Указом председника Мише Вацића, др Јоцовић је постала председник Савета за здравље, породицу и борбу против беле куге.

“Изузетно сам поносан што је др Татјана Јоцовић, као истакнути научни радник постала део наше породице. С тим да морам исканути да је Татјана мајка четворо деце, али и супруга и кћерка,   палих бораца, војника који су положили своје животе бранећи Републику Српску. Она је једна изузетно храбра жена, са свим неопходним особинама да успешно води наш Савет за здравље, породицу и борбу против беле куге”, рекао је Миша Вацић наглашавајући да ће се Савет бавити очувањем и промоцијом традиционалних породичних вредности, унапређењем квалитета живота као унапређење друштвеног и националног идентитета, а самим тим ће се позитивно утицати на одрастање и формирање здравих и стабилних људи.

Доктор Татјана Јоцовић је истакла да је са великим задовољством приступила Српској десници, препознајући у њеном лидеру и програму, све оно за шта се и приватно залаже, те да је подршка била логичан след околности.

Такође, др Јоцовић каже да је спремно дочекала нову функцију, и да ће као председник савета одмах кренути са радом.

“Борба против беле куге, подршка многодетним породицама је основ нашег Програма, и Српска десница жели да покаже поштовање према свима који имају троје и више деце, да се омогуће   привилегије и повластице, а кроз јачање економије, што је такође део програма Српске деснице, сигурна сам да ћемо допринети да се млади одлуче на рађање двоје, троје или више деце, јер су нашој Србији потребне баш такве породице”, рекла једр Јоцовић.

Др Татјана Јоцовић је дугогодишњи истраживач и иноватор на пољу психосоматске медицине,   психонеуроимунологије, антропо-социологије, лајф стајл терапеут, аутор првог српског бестселера у области духовности и психонеуроимунологије, књиге  која заузима значајно место у Музеју српске медицине СЛД у Београду.  

Члан је Интерсекцијског Одбора за здравствени менаџмент Српског лекарског друштва у Београду више од 10 година. На српској медијској сцени присутна је дуже време, а неки од часописа који редовно објављују њене текстове и анализе су „Сведок'', „Геополитика'', „Дилема'',  „У здравом телу'', часопис за мајке и бебе ''Ју мама'', као и многи други.

Одлуком Скупштине Српске развојне академије пре годину и по дана, добила је и звање академика.

‘’Кроз рад у Одбору за здравствени менаџмент Српског лекарског друштва у Београду, управо је радила за добробит пацијената и ради њиховог ефикаснијег лечења, јер сматрамо да је она један од примера животног рада и каријере подређеној очувању здравља нације", истакнуто је том приликом.

Прочитајте ОВДЕ зашто Ватикан не мења свој став о КиМ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА