Најновије

Српска Десница подржава бојкот - прозападне опозицијe!

Бојкот је одличан начин да се почисти и оно мало другосрбијанаца и жутог гноја што је остало на политичкој сцени Србије. Српска Десница подржава бојкот, али ће наравно учествовати у изборима. 

Миша Вацић (Фото: Српска десница)

Пише: Миша Вацић, председник Српске деснице

Ми не подржавамо бојкот зато што мислимо да изборни услови нису добри или што на Вучићев режим гледамо као на диктаторски, не, већ зато што ће бојкотом нама десничарима, и не само нашем покрету него свим десничарима у Србији бити омогућено најзад да заузмемо озбиљну позицију на политичкој сцени Србије.  Изборни систем је онакав какавим су га направили жути у своје време. Њихово расуло и неспособност их је довело до позиције да сада бојкотују сопствени систем да би прикрили колико су безначајни. Али ми Српски Десничари нећемо бојкотовати такав изборни систем иако нам не одговара у потпуности. Донтов систем који су жути увели је до сада највише десничарских гласова пребацивао најјачим партијама. Тако је десница већ две деценије била систематски маргинализована, уз помоћ странца и домаћих квислигна била је систематски потискивана и медијски стигматизована. Сад је међутим, дошло наше време.

Бојкот је најбољи начин да се почисте неоколонијални и окупаторски инструменти који су деловали преко жутог олоша и другосрбијанаца. Зато подржавамо њихов бојкот. Закуцајте себи последњи ексер у мртвачки сандук који сте сами направили, то вам по правди свакако следује- да вас више нема!

Стога апелујемо и на Сергеја Трифуновића да се и он у догледно време прикључи бојкоту и да не изиграва сека-персу. Трифуновићу не буди млакоња, придружи се бојкоту и нестаните сви заједно већ једном са политичке сцене у Србији. 
Ми Српски Десничари не идемо на изборе зато што мислимо да ћемо нешто мало променити и да би били само још једна у низу партија које чине политичку сцену Србије - ми идемо на изборе да бисмо почистили све постојеће политичке странке и преузели власт!

Живела Србија!

Eрдоган и Путин не губе време, оружје стигло у Турску, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА