Најновије

"Био је у мени пре него што сам постала свесна": Упознала га је на улици, а онда јој је показао свој...

Дечко ми је аутомеханичар, а ја сам завршила правни факултет. Моји родитељи су веома утицајни, новац нам никада није недостајао, али никада нисмо патили од неког нивоа, зато ни њима не смета моја веза са Мишом.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Наша се веза у почетку заснивала на сировом сексу, али касније су се развила осећања и одлучила сам да га уведем у свој свет.

Док сам била студенткиња у Паризу упознала сам једног фотографа који ме је увео у свет лудог, заиста лудог секса и ствари које се не могу речима описати, али када се осете, мислите да сте стигли у рај и да ништа боље не постоји. 

Било је то једне вечери када сам у Паризу изашла да се прошетам. Била сам веома млада и неискусна, али и доста радознала и отворена да упознам нове људе. 

Поглед ми се зауставио испед једног излога где су се налазиле слике. Портрет девојке ме је одушевио. Имала је дугу црну косу, баш као и ја. Падала јој је преко леђа и меко прекривала облу задњицу. Сликана је отпозади, али је била окренута ка објективу и деловало је као да гледа право у очи и скенира сваки део душе и тела. Прошли су ме трнци и желела сам да има снагу те дивље девојке. 

- Добро вече - зачула сам мушки продоран глас на француском, а потом угледала прилику мушкарца у капуту. Изгледао је веома лепо, старији, доста старији од мене, имао је преко четрдесет, црн, висок, а проседа коса је одавала његову зрелост. Имао је јаке бутине и морам признати велику избочину на панталонама. Одмах сам пожелела да је видим и ко зна..

- Добро веће - додала сам као збуњена, а уопште нисам била баш толико наивна, али решила сам да те вечери играм ту игру, нека он буде мој господар. 

- Ако вам се свиђају ове фотографије могу вам показати неке боље - рекао је.

- Зар постоји боље - рекла сам. 

 - Да, у мом атељеу постоји боље - рекао је и насмејао се враголасто. 

Одмах сам пристала, а он ме је ухватио за руку као да ме већ поседује и одвео ка врху зграде. Пели смо се степеништем у старој згради, а сексуална напетост међу нама је расла. У како ми је била влажна рибица у тим моментима, никад нећу заборавити. 

Чим смо се почели, закључао је врата, скинуо капут и стао тик иза мене. Осећала сам његов дах на свом врату. 

- Ето, хтела си да видиш боље и сада ћу ти показати. Твоја шифра ће бити Модести. Уколико ти се нешто што ти будем радио не буде свидело, само реци Модести и ја ћу престати - шапнуо ми је на уво, а онда је почео да ме свлачи док није стигао до гаћица.

Оставио их је, биле су свилене, а потом је почео да трља моју рибицу управо преко ове тканине тако да је трење било још јаче него да је то радио по голој кожи. За то време ме је само дивљачки гледао право у очи. Врло брзо сам свршила и када су ми гаћице биле скроз мокре, окренуо ме је и наслонио на фотељу. 

Гаћице је само померио у страну а онда сам осетила његов пенис дубоко у мени. Никада нисам била толико узбуђена. Док је улазио у мене, трељао је моје б*адавице, а ја сам руком миловала његове т*стисе. 

Након извесног времена, пуно зноја и стењаја, била сам потпуно отворена и опијена осећајима које ми је изазвао. Сензације какве нисам доживела, а онда сам осетила нешто влажно на својој г*зи. Био је то некакв гел и пре него што сам и постала свесна осетила сам га у својој г*зи. Улазио је грубо и вукао ме за косу.

Ако сам до тада уживала, сав ужитак се утростручио. Желела сам да ме целу испуни и сврши у мене. Тако је и било, а шифру Модести нисам ни користила. 

Исповест Хрватице зависне од секса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА