Најновије

СЛУЧАЈ ИВАНОВИЋ СЕ ПОЛАКО ОДМОТАВА: Оливерова сарадница позвана на још једно саслушање!

Ксенија Божовић, потпредседница ГИ СДП и блиска сарадница Оливера Ивановића добила је данас трећи позив за саслушање у својству сведока у случају убиства лидера СДП-а.

Оливер Ивановић (Фото: Јутјуб)

Божовић за КоССев потврђује да ће се одазвати позиву али подвлачи да овај позив на саслушање, као и сви претходни упућени сарадницима убијеног Ивановића, долази у чудном тренутку. Из СДП ово виде као притисак пред предстојеће изборе.

- Данас око 14 часова су полицајци из косовске истражне јединице дошли да ми уруче позив да се 4. септембра у 10 часова појавим у својству сведока за кривично дело убиства. Ја сам већ два пута давала изјаву косовском Специјалном тужилаштву у својству сведока - каже Божовић за КоССев.

Она доводи у питање тренутак у којем је овај, као и претходни позиви Силвани Арсовић, уручен.

- Зашто само позивају нас као његове најближе сараднике и малтретирају нас оволико пута. Шта ново могу да очекују да ми кажемо. Ово је притисак на нас и ово је исцрпљујуће - наводи.

Поред критике због чињенице да позив долази након расписивања избора, ова политичка представница Срба и одборница у локалној скупштини општине Северна Митровица поручује да ће се позиву одазвати.

Божовић је претходно дала једну изјаву Основном тужилаштву у Митровици, а потом, након што је случај преузело Специјално тужилаштво, се још два пута одазвала на позив за саслушање.

Плаше се неуспеха, једини њихов услов је да Вучић не учествује на изборима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: KoSSev

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА