Најновије

МУШКАРЦИ КОНАЧНО ПРИЗНАЛИ ЗАШТО ВАРАЈУ СВОЈЕ ПАРТНЕРКЕ! Разлози ће вас оставити без текста!

Зашто мушкарци варају питање је које занима многе жене, а на које не постоји универзалан одговор. Како је код сваког мушкарца ситуација другачија, 11 њих отворило је душу и испричало због чега су варали своје партнерке.

Илустрација (Фото: принтскрин)

То је дуго времена био начин на који сам завршавао везе. Знам да је то јако лоше, али кад сам био млађи, једноставно бих пустио да се односи одвијају. Када би постало досадно и почело да изгледа као да не улажемо напор у нашу везу, почео бих да се виђам са неким другим. Мислим да сам тада сматрао како је то лакше него да разговарам о стварима- рекао је Том (28).

-Однос у којем сам био није био баш најбољи и упознао сам некога ко ми је заиста пружио пуно пажње. Осећао сам се стварно добро. Поновно сам се осећао пожељним, а уместо да се повучем и размислим о свему, мислио сам својим полним органом и слепо га следио- испричао је Дерик (27).

-Пуно сам варао кад сам био млађи јер сам тако бежао од свега. Да, кривица је моја, немојте погрешно да ме схватите, али како жене са којима сам био никад нису раскидале са мном, мислио сам: "Па, зашто не бих варао? Која је негативна страна?"- открио је Сет (29).

-Искрено, не знам. Излазио сам са стварно изврсном девојком. Мислио сам да је она "та". Мислио сам да ћемо се венчати. Једне вечери сам био у изласку и посетио сам пријатељицу која је живела сатима даље па се пружила прилика. Осећао сам као да то могу да учиним и да могу да се извучем. Она је сазнала и раскинули смо. То је моја једина превара, а био сам у лежернијим или 'лошијим' односима и нисам варао. О томе често размишљам. Можда подсвесно нисам био спреман да се посветим. Не знам, али мучи ме то- признао је Нејт (26).

-Осећао сам се заробљеним у вези. То заправо и није изговор за варање, али стварно сам се осећао као да не могу да раскинем, а хтео сам. Упознао сам некога ко ми је заиста показао да вредим и помогао ми. Све је постало романтично пре него што смо мислили да ће се ишта уопште догодити. Излазили смо годинама након тога, али то је нешто због чега се и даље осећам лоше- признао је Кајл (25).

-Варао сам у више наврата. Зато се никад не осећам преданим у односима. Никада нисам преварио са озбиљном девојком, али не осећам се лоше што спавам са неким другим, само због тога што се виђам са неким. Поготово ако не видим где све то са њом иде- сматра Нејтан (27).

-Био сам млад, ишли смо на различите факултете и био сам уверен да ће ме она ионако преварити. Мислио сам, ако ја то учиним први, она ми не може наудити. И, 'победио' сам. И то сам урадио само зато да, ако ме она превари, могу да кажем да сам и ја њу. Када сада погледам уназад, то је очито нездрав и незрео начин размишљања- испричао је Ерон (28).

-Звучи смешно, али сада када ме питате то питање, знам прави одговор. Када сам преварио, урадио сам то само зато што сам се осећао 'кул'. То је за мене била алфа. Искрено, то је било то зато што сам имао стварно лош поглед на односе, однос са родитељима и ране везе. Осећао сам се као да ниједан неће потрајати, тако да се нисам ни трудио- признао је Лук (28).

-Био сам пијан, она је била згодна, и нећу да лажем, углавном сам то схватио као лак излаз из тренутне везе- рекао је Тим (25).

-Једно време сам био серијска варалица и то зато што ми је требало 'појачање', била ми је потребна освета. Морао сам да знам да ме желе. У вези сам се осећао као да сам већ 'победио' и због тога сам се осећао немирно. Имао сам пуно проблема- открио је Ентони (28).

-Варао сам јер је она варала. Није изненађујуће да наша веза није дуго трајала- закључује Итан (26).

Ово је фетиш највећег броја мушкараца, али ни жене не заостају за њима. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: index.hr 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА