Најновије

ПОБУНА У СРС! РАДИКАЛИ ПОЛУДЕЛИ: Ново цепање на помолу! Разлог је крајње бизаран!

Лидер партије купио је седам нових „шкода фабија“ и поклонио их Арнаутовићевој, двојици синова, Радети, Дамјановићу, Игњатовићу и сину шефице кабинета, због чега се део чланства странке побунио.

Шешељ и радикали (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ, лидер Српске радикалне странке, купио је седам потпуно нових „шкода фабија“ (караван) и поклонио их одабраним сарадницима, због чега је у овој странци избила побуна, сазнаје Курир.

Шешељ је за нове аутомобиле, судећи према ценама са сајта овлашћеног дистрибутера, дао око 70.000 евра, а добили су их: Андријана Арнаутовић, кејс менаџер одбране у Хагу и члан Централне отаџбинске управе, Шешељеви синови Никола и Владимир, потпредседници странке Вјерица Радета и Миљан Дамјановић, Мирољуб Игњатовић, председник ИО, као и син шефице кабинета Љиљане Михајловић.

- Шешељ је летос у странци рекао да је он добио паре и да ће купити кола за неке од сарадника. Ко му је дао новац, наравно, нико га није ни питао - каже извор Курира и додаје:

- Иако се могло очекивати да кола, пре свега, добију потпредседници странке и генерални секретар, велики број радикала је остао у шоку када је чуо у чије руке иду кључеви аутомобила. Свима је чудно да је ауто добила Андријана Арнаутовић, а није, рецимо, Наташа Јовановић, која гине за радикале у Скупштини Србије. Људи су с мрштењем дочекали и вест да је ауто добио Мирољуб Игњатовић, за кога се везује афера фалсификовања дипломе факултета.

Као власници аутомобила одмах су уписани наведени радикали и кола су и регистрована на њих.

- Вјерица Радета је добила кола, а она чак и не вози. Никоме није јасно по ком критеријуму је он одређивао ко ће добити ауто. Чудно је и да Александра Белачић, која је била Шешељева веома блиска сарадница, није добила ауто - додаје наш извор.

Војислав Шешељ у разговору за Курир каже да нам информација није тачна, а иако смо му предочили да нам је потврђена из два извора, он је остао при свом ставу.

- Ја немам паре за тако нешто, а странка одавно није купила нешто велико. Ко зна ко вама даје те информације. Откуд мени паре - казао је Шешељ.

Међутим, Милорад Мирчић, потпредседник СРС и народни посланик, потврдио је за Курир да нови аутомобили постоје али, тврди он, то је страначка имовина, а не лична, и да су због техничких питања кола регистрована на одређене особе. На питање по ком критеријуму су одређени људи који ће добити ауто и како њега нема на списку, Мирчић је рекао:

- Какве то везе има. Не ради се о томе, то је на нивоу странке. Све се одлучује на председничком колегијуму.

На питање зашто се аутомобили не воде на странку ако их је странка купила, већ на појединце, Мирчић је навео:
- То је сад техничко питање. Није то лична имовина, већ страначка. Само су изабране неке особе, то ће сви у странци да возе.

Амерички генерал посетио лажну војску лажног Косова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА