Најновије

ВЕСЕЉИ ХОЋЕ ДА ПРЕКРОЈИ ГРАНИЦУ! Откривена велика превара на Косову!

Последњих дана грађани и политичке партије исказују незадовољство због промене једног бирачког центра у Бошњачкој махали. Бирачки центар, који је до сада био смештен у административној канцеларији, промењен је - а власник објекта у коме ће се гласати 6. октобра је потпредседник Скупштине Северна Митровица и члан ДПК (чији је председник Кадри Весељи), Башким Цимиљи.

Кадри Весељи (Фото: Јутјуб)

Председник Општинске изборне комисије Северна Митровица, Слободан Димитријевић, потврдио је ту информацију за Косово Онлине и нагласио да је „та одлука коначна и потписана је од стране председнице ЦИК-а Ваљдете Даке“.

Према закону о изборима, бирачки центар не би требало да буде удаљен више од 3 км од места у коме живе гласачи, па се грађани са разлогом питају да ли је баш Цимиљијев објекат морао бити одабран за бирачки центар.

Изражава се и сумња у регуларност изборног процеса, а најгласнији у томе су функционери Демократског савеза Косова и Покрета Самоопредељење.

На предстојећим ванредним парламентарним изборима заказаним за 6. октобар, у Северној Митровици грађани ће моћи да гласају у седам бирачких центара.

Крвник из ОВК одбија да одговара за своје злочине! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА