Најновије

ШЕШЕЉ ЗНА ИМЕ НОВОГ ПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ! Са 36.000 динара купиће 1.7 милиона грађана!

Лидер Српских радикала Војислав Шешељ изашао је недавно из медијске илегале након пуна три месеца. Није се оглашавао на друштвеним мрежама, давао интервјуе нити гостовао у телевизијским емисијама. Међутим, он је пре неколико недеља изнео своје слутње о томе ко ће бити следећи председник Владе.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Највише бих волео да ја будем. На пример, ако Српска Радикална странка има већи број гласована изборима и ако Вучић не може без нас да формира Владу, онда би морао мени да повери мандат. Убеђен сам да би то за Србију било најбоље - рекао нам је Шешељ.

Он је рекао да већ има и разрађен план који би спровео на почетку свог мандата.

- Завео бих ред у коришћењу буџетских средстава. Скинуо бих многе паразите са буџета, пре свега невладине организације. Потом бих обуставио финансирање антисрпских филмова. Пензије бих наравно подизао, као и плате у државној управи јер су ту најмање. Мислим на обичне службенике, чиновнике који грцају са ниским примањима - рекао је Шешељ који се посебно осврнуо на наше најстарије суграђане. 

- Што се тиче пензонера, њима бих константно дизао пензије и ишао бих на то да пензијски минимум буде што виши. Они са највишим пензијама неко време би морали да чекају да се створе повољнији услови за увећање њихових прихода. Мислим да је најважније да што пре постигнемо да минимална пензија може да покрије потрошачку корпу за четворочлану породицу. Тако да би минимална пензија, по мојој процени, морала да износи минимум 36.000 динара - био је изричит вођа радикала који себе види и као наследника председника државе Александра Вучића.

- Мислим да ће се он кандидовати још један мандат, а да сам прошли пут знао да ће га лично подржати Путин два дана пред изборе, не бих се ни кандидовао. Ако и следећи пут Вучић буде имао Путинову подршку на изборима, сачекаћу да му истекне и други мандат па ћу бити у цвету младости и таман спреман на то. Мозак ми ради као сингерица.

Погледајте ОВДЕ снимак првог лансирања моћног "Урана".

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА