Најновије

НЕМА БОЉЕ ОД ШЉИВОВИЦЕ! Скот одлази из Србије, а ево шта носи са собом у Америку (ВИДЕО)

Кајл Скот, амбасадор САД који сутра одлази из Србије, објавио је на друштвеним мрежама видео који је назвао "Моја Србија за понети", а у којем показује шта ће све спаковати у своје кофере.

Кајл Скот (Фото: Јутјуб)

Скот је на званичној страници Амбасаде САД поручио:

"Након три и по године у Србији време је за повратак кући. Одлазим срца испуњеног лепим успоменама и са кофером препуним сувенира. Хвала, пријатељи".

На снимку се види да је Скот у свој птрљаг спаковао чувени пиротски ћилим, књигу "Прича о Србији", ручне радове, делове народне ношње, чокањчиће из којих се пије ракија, кључ који је добио од Прихватилишта у Београду и још неке успомене.

А за успут је, каже, понео пеглану пиротску кобасицу и сир, кајмак из Горњег Милановца за који каже да је најбољи на свету, ајвар, џем од домаћих шљива, мед, плазму, кисели парадајз, дуњовачу, пелинковац, вино, пиво, клековачу и шљивовицу.

"Нема бољег од шљивовице", написао је Скот, који је уз све то наумио да понесе и ћевапе и бурек од меса, да би имао шта да замези док буде чекао преседање у Франкфурту.

У Скотовом багажу се нашла и мајица Црвеног крста, коју је показао уз позив грађанима Србије да дају крв.

Спремио је да понесе и мајице које су штампане за различите спортске програме које је за децу организовала Амбасада САД и он лично од програма намењених специјално за ромску децу, затим мајицу са знаком Нишвила...

Снимак се завршава тако што је на налепници за багаж на којем је исписано његово име слово "о" у његовом презимену преправио у "а", јер тако је, како тврди, правилно.

Прочитајте ОВДЕ шта је Александар Вучић рекао у УН.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА