Најновије

КАКО ИХ ПРОВАЛИТИ: Који мушкарци су одлични, а који ужасни у кревету

Да ли ће партнер бити добар у кревету нема никакве везе са величином његовог органа, па чак ни са претходним искуством, тврди наука.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Иако је искуство свакако добродошло, постоје неки други елементи који могу да наговесте да ли ћете имати страствен секс.

Сазнајте на шта то треба да обратите пажњу при одабиру сексуаланог партнера...

Покретљивост палца

Научници тврде да особе које су авантуристи у кревету имају покретљивије палчеве. Судећи по његовим последњим фотографијама, Бред Пит већ деценијама уназад заслужено носи титулу великог љубавника.

Начин на који шише слово "y"

Уколико је његово ћирилично "y" дугачко и са "петљом" на дну, извукли сте џек-пот. Ове мушкарце покрећу интензивне страсти, а красе их богата машта и креативност.

Употребљава емотиконе

Студије су показале да особе које у преписци користе често емотиконе више упражњавају секс од оних који то не чине. Ови мушкарци су комуникативнији, приступачнији и бољи заводници.

Грицка нокте

Мада је реч о веома лошој навици, али мушкарци који грицкају нокте заправо имају једну веома добру особину - неспутани су. То се одражава и на секс. За њих инхибиције не постоје, вољни су да све пробају.

Воли сладолед од кафе

Истраживања су показала да су ове особе по природи веома заводљиве, узбудљиве и увек спремне на флерт. Секс са њима никада није досадан, живе за кратке моменте страсти. Ипак, ако желите дугу везу, можда нису најбољи избор.

Леворук

Ако нечему треба да завидите леворуким особама, то је на љубавничком умећу. Истраживања су показала да ове особе имају много бољи сексуални живот од десноруких. Зашто? Наука није открила.

Веома је организован

Изненађујуће, особе које се сматрају најбољим љубавницима нису заправо спонтане особе авантуристичког духа. То су људи који имају изузетне организационе вештине, који су савршени планери. Ово се односи и на мушкарце и жене, а разлог је што не улазе у "битку" неприпремљени, већ потковани знањем.

Има опуштено држање

Како мушкарац стоји доста говори о томе какав је  у кревету. Опуштено држање тела сведочи о лежерној особи која је сигурна у себе и која ужива у чулним задовољствима. Круто држање је знак ригидности, крутих ставова, што се такође пројектује на секс.

Како неке особине и навике откривају добре љубавнике, тако постоје и оне које указују на лоше перформансе у кревету.

Обожава бициклизам

Без обзира на то што највероватније има фит фигуру, љубитељ бициклизма неће вас одушевити у кревету. Седло бицикла им притиска тестисе због чега временом долази до еректилне дисфункције.

Не пере зубе два пута дневно

Лоша дентална хигијена сасвим сигурно изазова обољења десни, а која даље воде до импотенције. Зато, ако приметите да се не хвата четкице за зубе баш радо -  напустите брод који тоне...

Добри сте пријатељи с његовим ортацима

Ово није случајно. Не дружите се ви с његовим пријатељима само због тога што су вам сипматични. Истраживања су показала да мушкарци чије партнерке проводе доста времена са њиховим пријатељима у 92% случајева имају проблема са ерекцијом.

"Гута" храну и обожава слаткише

Халапљиви мушкарци у највећем броју случајева су лоши љубавници. Не утроше потребно време да упознају женско тело, већ им је циљ само да задовоље своје потребе. Исто важи и за оне који обожавају слаткише.

Које жене обожавају секс прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА