Најновије

ОБРАДОВИЋ ПИТА ВУЧИЋА: Ко је одобрио Балканску унију? Да ли се то ствара "велика Албанија"?

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић упитао је данас председника Србије и лидера Српске напредне странке Александра Вучића када је и у којој државној институцији усвојена идеја стварања балканске уније са Албанијом и Северном Македонијом.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Вучићево кршење Устава и преузимање надлежности других грана власти постало је свакодневно, а ово је само најновији пример да без икакве државне одлуке самостално заговара неку идеју на највишим светским инстанцама, наводи се у писаној изјави Обрадовића.

“Посебно забрињава Вучићев позив Приштини да се придружи овој идеји Блаканске уније, чиме се лажна држава Косово изједначава са другим државама у нашем окружењу. Ово је нови пример јавног и отвореног признања независности Косова са највише државне функције“, оценио је Обрадовић који сматра да се Вучић тиме залаже за „велику Албанију“.

“За све ово што ради Вучић ће кад-тад морати кривично да одговара, заједно са својим медијским сатрапима“, навео је Обрадовић.

Обрадовић је рекао и да једна од првих мера нове власти мора бити блокада аеродрома и покушаја бекства из земље Александра Вучића и његових медијских сатрапа.

Прочитајте ОВДЕ како су шиптарски полицајци наставили са терором према Србима.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА