Најновије

ПАКЛЕНО САТИРАЊЕ СА НЕБЕСА: Време је стало када су се они појавили! Џихадисти разорени у жестоком нападу руске авијације!

Руске ваздухопловне снаге наводно су данас поподне бомбардовале џихадистичке снаге у западној области покрајине Идлиб, јавили су про-милитантни активисти из тог подручја.

Руски Сухој (Фото: Јутјуб)

Према њиховим тврдњама, руске ваздухопловне снаге бомбардовале су град Ал Сирманијех и његову околину, што ће, ако је тачно, обележити први пут у месецу да су извели ваздушне нападе на овај део покрајине Идлиб.

Руско Министарство одбране није потврдило ове тврдње и последњи пут када су у Сирији пријављени руски ваздушни напади, Москва је демантовала те извештаје.

Истовремено, сиријске арапске ваздухопловне снаге врше рације у том подручју, а њихови хеликоптери напада концентрирали су се на оближњи град Кабани на североистоку Латакије.

Ал Сирманијех и Кабани су под контролом Хаџат Тахрир Ал Шама и Исламске странке Туркестан; то су две џихадистичке групе које контролишу већи део западног Идлиба и североисточне Латакије.

Ал Каида кренула у пустошење Алепа! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА