Најновије

МРКОЊИЋ - ДОБРО ЈЕ ШТО ЈЕ ГРОМ СПУЦАО ДАЧИЋА! Мрка поручио после драме у авиону да су социјалисти неуништиви!

- Победићемо на наредним изборима. То што је гром ударио у Дачићев авион је добар знак због избора! Победићемо на изборима - поручио је јуче Мркоњић коментаришући удар грома у владин „фалкон” којим је Ивица Дачић, министар спољних послова и лидер СПС, кренуо у Љубљану.

Милутин Мркоњић (Фото: Јутјуб)

Присебношћу пилота, авион је безбедно приземљен на љубљански аеродром, а Дачић је наставио пут Бледа, где учествује на Стратешком форуму.

- Пилот је био присебан. Није било пријатно, али су ми рекли да авион није нигде пробушен. Идемо даље - поручио је шеф дипломатије за медије коментаришући драму која се догодила када је авион улетео у олују.

Међутим, ово није први пут да министар доживи непријатност. Крајем маја ове године, Дачић је за 12 сати преживео терористички напад у Сомалији, у којем је погинуло шесторо људи, али и квар на државном авиону током лета.

- Пилоти су рекли да им се укључио црвени аларм за батерију у акумулатору и да морамо одмах да слетимо јер може да дође до пожара и експлозије. Срећом, били смо близу Атине, па смо принудно слетели, тамо су нас на аеродрому чекале екипе за прву помоћ и спасавање, ватрогасци... Тако да су морали да пронађу нове батерије. То је све трајало четири-пет сати и онда смо истим авионом стигли у Београд око 3 ујутру - казао је тада Дачић и истакао да га те две ситуације нису избациле из колосека.

- Ја сам огуглао, ни на шта не реагујем - навео је шеф дипломатије у разговору за медије и додао: „Као да имам десет живота.“

Прочитајте ОВДЕ  како је Дачић био главна звезда на Бледу не само због грома који је удареио авион у којем је путовао.

Извор: Курир/Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА