Најновије

ОДГЛЕДАЋЕТЕ ГА ВИШЕ ПУТА! Ово је најпрљавији порнић икада! (ВИДЕО 18+)

Најпопуларнији порнографски сајт на свету има намеру да спаси планету!

Најпрљавији порнић икада (Фото: принтскрин)

Због тога је покренута кампања која је усмерена на чишћење океана и да будемо искрени, изгледа феноменално.

Снимак је направљен на плажи препуној смећа како би скупили средства за чишћење пластике из океана света. Сваки пут када неко одгледа видео, Порнхаб ће донирати новац непрофитној организацији “Ocean Polymers”. 

На снимку се појављује Леолулу, један од њихових најпознатијих аматерских парова. Филм је снимљен на једној од најзагађенијих плажа на свету (није саопштено на којој тачно), а приказује пар који води љубав у разним позама.

Пар се у почетку не види јер је сакривен отпадом и смећем. Неколико минута касније, екипа "Порнхаба" почиње да чисти плажу и склања пластичне предмете са делова тела који су у почетку видео-снимка били покривени, па овај видео-снимак постаје прави филм за одрасле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

“Ми овде у Порнхабу смо веома прљави, али то не значи да наше плаже морају да буду”, изјавио је заменик председника компаније, Кори Прајс.

“Загађење океана је постало једно од најбитнијих глобалних питања нашег времена, а ситуација постаје све гора и гора. Зато је битно да користимо нашу платформу како бисмо подигли свест људима и инспирисали на акцију и промену, и не само тренутну, већ и за генерације које долазе”, додао је Прајс.

Поред овог видеа, Порнхаб је направио и сајт који саветује посетиоце како да избегну употребу једнократне пластике која на крају завршава у океанима.

Који тип мушкарца најбоље може задовољи жену у кревету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА