Најновије

ТИ СИ РАЗМАЖЕНО ДЕРИШТЕ, ТВОЈЕ ГРИМАСЕ И ХИСТЕРИЧНО ПЛАКАЊЕ НЕЋЕ СПАСИТИ ПЛАНЕТУ! Звезда "Топ Гира" жестоко напао Грету Тунберг!

Чувени бивши водитељ емисије Топ Гир, Џереми Кларксон, у својој новој колумни за британски The Sun коментарисао је говор тинејџерке Грете Тунберг.

Џереми Кларксон (Фото: Јутјуб)

Кларксон као дугогодишњи аутомобилистички новинар има милионе пратилаца широм света и они су једва дочекали његово мишљење о Гретином говору у којем је оптужила све који су били у дворани УН-а да су јој упропастили детињство присиљавајући је да преузме одговорност за промену климе како би спасла планету.

Кларксон је назвао размаженим дериштем и предложио јој да још једном размисли о свему што су одрасли учинили за њу.

Наиме, он је прозвао шведску тинејџерку за пловидбу у Америку на јахти вредној 15 милиона фунти која је израђена од карбонских влакана и која има дизелске помоћне моторе.

"Ниси је ни израдила, ни зарадила, а да та јахта има помоћне дизелске моторе никад нигде ниси споменула" и додао – "Заустави се на тренутак и реци како мирно спаваш ноћу знајући да одрасли граде, сервисирају и лете на шведским борбеним авионима. Да чувају тебе! Дали смо ти мобилне телефоне и лаптоп, али и интернет. Створили смо друштвене медије које свакодневно користиш и водимо банке које све то плаћају, па како се усуђујеш да стојиш тамо и држиш нам лекције, ти размажено дериште."

Признао је да иако се планета загрева и да треба нешто учинити пре него што се сви суочимо с 'незамисливом избегличком кризом', а да би се 16-годишњакиња можда требало да врати у школу што је брже могуће и напорно ради у свом научном образовању.

"Јер наука је оно што ће на крају решити проблем. Не мрштење и хистерично плакање сваких пет минута. Хиљаде људи које прозиваш свакодневно ради управо оно о чему ти драматизујеш", закључио је и додао -  "буди добра девојчица, умукни и пусти их да наставе".

Подсетимо, Гретин несвакидашњи перформанс пред УН подигао је много прашине у јавности, а догодио се изазван тиме што су научници издали нова оштра упозорења на последице пораста температуре светских океана и хладних полова земље.

Прочитајте ОВДЕ  ко каже да је у Немачкој ђаволски тешка ситуација.

Извор: информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА