Најновије

ДАЧИЋУ СЕ ОД ВУЧИЋА НЕ РАСТАЈЕ: Ми смо заједно и немојте да нас делите!

Владајућа коалиција ће, ако настави заједнички да ради у интересу Србије, и на предстојећим изборима добити сличан проценат поверења грађана без обзира да ли ће опозиција изаћи на њих или ће их бојкотовати, изјавио је данас министар спољних послова Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

У расправи у парламенту о укидању виза за носиоце пасоша Суринама, Парагваха, Мјанмара и Доминиканске Републике, Дачић је истакао да су он и председник Србије Александар Вучић заједно и да не жели да их деле када је реч о заслугама.

- Сигуран сам да би, ако наставимо овако да радимо у интересу Србије, заједно, јединствено, без свађе, без обзира да ли опозиција учествује на изборима или их бојкотује, резултат био сличан - рекао је Дачић

Подсећајући да је у парламенту од 1992. године, шеф српске дипломатије је рекао да се нагледао многих који су били за бојкот.

- Знате где су они, а где смо ми - рекао је Дачић.

Поводом полемике посланика Јединствене Србије и Српске напредне странке о томе ко је заслужан за повлачење признања и повећање угледа Србије у свету, рекао је да је ваљда јасно да све што се ради на пољу спољне политике ради у консултацијама с председником Вучићем.

- Желлим да кажем да подржавам Александра Вучића, јер мислим да је то добро за Србију, и мислим да је он предложио мене за ово место јер мисли да радим добро за Србију. Према томе, ми смо заједно и немојте да нас делите овде - рекао је Дачић.

Дачић је у шали поручио посланицима СНС-а да не морају много да га спомињу, али да они његови из СПС морају.

- Мисим да ме мало спомињу, анализираћу ко ме колико спомиње и ко је присутан на седници јер данас сам видео да неких овде нема - рекао је Дачић и додао да му је жао и што део опзиције, који не зна како да назове, бојкотује рад парламента.

Још ће земаља повући признање Косова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА