Најновије

КАНДИДАТКИЊА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ХРВАТСКЕ: Срби су данас код нас као Јевреји у нацистичкој Немачкој!

Кандидаткиња на изорима за хрватског председника из Радничког фронта Катарина Пеовић упоредила Србе са Јеврејима у нацистичкој Немачкој.

Катарина Пеовић (Фото: Јутјуб)

Она је у емисији на РТЛ најпре коментарисала трку председничких фаворита, Колинде Грабар-Китаровић, Зорана Милановића и Мирослава Шкоре, о којој је рекла да је унапред изгубљена битка.

"Ко год победи, народ ће изгубити. То је битка међу људима која народу ништа добро донети неће", рекла је она.

Једна од главних тема у медијима протеклих је дана Милорад Пуповац, који је изазвао жестоке реакције изјавом у којој је, због низа недавних хулиганских и шовинистичких напада на Србе, Хрватску упоредио с НДХ.

"Не бих Пуповца коментарисала, свакако га не бих критиковала. Срби данас у Хрватској играју улогу Жидова. Користе се за хомогенизацију већинског народа против мањинског. Изузетно је важно да приметимо зашто радимо на таквом одвајању Срба и Хрвата уместо да се бавимо економским темама, критикујемо капиталистичке елите које су нас довеле до овога где јесмо. Капиталистичке елите преко својих политичких представника производе сукоб који је потпуно небитан. Наравно да је то капиталистичка завера. Позадина такве мотивације да се производи непријатељ у облику Србина је потпуно идентична мотивацији производње Жидова у нацистичкој Њемачкој", рекла је Пеовићева.

Прочитајте ОВДЕ  шта се то Колинди обило о главу.

Извор: index. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА