Најновије

ЗЛОКОБНЕ ПРОГНОЗЕ НИЦОВИЋА: Пашће крв! После заплене 800 килограма кокаина, следи крвави обрачун у подземљу! Срби и Црногорци су ту главни!

Марко Ницовић, члан борда директора међународне полиције за борбу против наркоманије, уверен је да после заплене 800 килограма кокаина следи крвави обрачун у подземљу.

Марко Ницовић (Фото: Јутјуб)

- Неко ће том плати губитак пошиљке. Када само погледате колико људи је убијено након нестанка 300 килограма кокаина у Валенсији 2014. године, када се црногорски клан поцепао на ,шкаљарски" и ,,кавачки", можемо само да претпоставимо какав ће рат сада почети у подземљу - истиче Ницовић.

Према његовим речима, пошиљку од 800 килограма могао је да наручи само неки веома моћан играч у српском подземљу:

- Организација транспорта коштала је најмање два милиона долара у кешу. То није дело малих играча. Када би се 800 килограма продало на велико у Европи, зарада би била више струко већа, а када би се цела пошиљка ,,исекла" у уличној продаји, уверен сам да би вредела и много више од 50 милиона, колико је проценила наша полиција.

Ницовић објашњава да око 90 одсто шверца кокаина за европско тржиште иде рутом из Јужне Америке преко лука у Албанији, Црној Гори и Хрватској.

- Срби и Црногорци су ту главни играчи. Црногорци су поморци, а Срби одрађују логистику и прање пара. Тако то функционише - наводи он.

Прочитајте ОВДЕ  како су Срби хапшени насред океана. Погледајте зашто је шпанска полиција занемела.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА