Најновије

ВУЛИН ПОСЕТИО ВОЈСКУ СА САМО ЈЕДНИМ ЦИЉЕМ: Да ли су спремни за следеће акције!

Министар одбране Александар Вулин присуствовао је данас на привременом полигону “Тител” провери припремљености за здружену тактичку вежбу са бојевим гађањем “БЕГЕЈ 2019”, која ће бити одржана у недељу, 8. септембра. Током данашњег обиласка министар одбране уверио се у висок степен увежбаности и припремљености учесника предстојеће вежбе.

Александар вулин и Војска Србије (Фото: mod.gov.rs)

На вежби “БЕГЕЈ 2019”, на којој учествује више од 900 припадника Војске Србије из састава Копнене војске, Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране и Специјалне бригаде, биће изведен речни и специјални десант, бродска ватрена подршка, успостављање мостног места преласка, као и налети ваздухоплова РВ и ПВО.

Радио-телевизија Србије преносиће у директном преносу вежбу „БЕГЕЈ 2019“, у недељу 8. септембра 2019. године од 10 часова, на другом програму, а  грађани ће вежбу моћи да посматрају и са насипа реке Тисе у Тителу.

Да је све спремно за вежбу „БЕГЕЈ 2019“ током данашњег обиласка имали су прилику да се увере и заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић, командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић и командант РВ и ПВО генерал-мајор Душко Жарковић.

Вучић послао поруку о Косову из Будимпеђте! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА