Најновије

ДОДИК: Позивам људе у НАТО да одбаце одлуку о давању МАП-а БиХ!

Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик позвао је људе у НАТО да одбаце одлуку о давању Акционог плана за чланство (МАП) БиХ да не би били главни разлог зашто у БиХ не функционишу институције.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

– Ми никада нисмо рекли да не треба сарађивати са НАТО. Имамо одређени облик сарадње, ми разумемо шта је та велика војна интеграција и спремни смо да сарађујемо на нивоу на којем Србија сарађује по том питању. Прејудицирати чланство је апсолутно нешто што је наметнуто – рекао је Додик.

Коментаришући позив комесара ЕУ за европску политику суседства и преговоре о проширењу Јоханеса Хана члановима Председништва БиХ на састанак, Додик је рекао да он не бежи од разговора, да му није проблем да разговара и каже шта хоће, а шта неће, али да је немогућа димензија у којој се унапред намеће шта ко треба да прихвати.

– Прво треба изабрати Савет министара. Ја немам ништа против да се на нови Савет министара стави документ који ће се звати како год хоће и да Савет министара о томе одлучује, али да неко унапред говори шта треба да одлучи тај савет, то је неко друго питање и то је немогуће – истакао је Додик, преноси Српскаинфо.

Он је додао да је све то беспотребно и иде на штету БиХ.

Мило угостио Тачија у Будви! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА