Најновије

ДРАГАШ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Дилетанти су на челу Србије! Бојкотом до фер и поштених избора! (ВИДЕО)

Економски стручњак и банкар Бранко Драгаш изјавио је да се на челу државе Србије налазе дилетанти, који омогућавају пословање само партијским фирмама.

Бранко Драгаш (Фото: Јутјуб)

"Политичари на власти су корумпирани и криминални, и само раде на томе да спинују податке који њима одговарају у своју корист. Поред власти која ради на уништењу Србије, ту су и они који им помажу, малограђани са паланачким менталитетом који говоре стране језике, путују и стиде се што су Срби. Остатак Србије би зато морао да се пробуди и почисти то све на легалним изборима како би се направила национална снага која ће извршити свој национални задатак. Не смеју се дозволити оштрији сукоби у народу који би могли довести до грађанског рата, јер то наши непријатељи и прижељкују. Зато се мора показати људима да постоји легалан пут којим можемо ићи, а то је бирачко право које је наша својина. Наравно на фер и поштеним изборима гласање има смисла, а до тада једино решење је бојкот", рекао је Драгаш.

Драгаш каже да нема ни пуно поверења у опозицију за коју каже да се курва док не утврди која јој је цена како би изашла на намештене изборе. 

"Њихов дијалог који се одржава на Факултету политичких наука (ФПН) говори о томе колика је то спрдња, када је медијима забрањен приступ на тим разговорима. Са таквим људима нема никаквог напретка, јер су неморални и нестручни", додао је он.


 
Драгаш сматра да платформа за опоравак Србије због тога мора да буде пре свега морална, а онда иде стука иза тога. Окренут новим технологијама Драгаш наводи да их је могуће искористити како би олакшали живот и продуктивност грађана Србије. 

У поређењу Тадић и Вучића, Драгаш закључује да су обојица неспособни.

"Први је умислио да је српски Клуни, док је други егоцентрик који је умислио да је историјска личност. Вучић добија изборе поред својих малобројних идолопоклоника тако што застрашује људе запослене у јавном сектору отказима", истакао је он.

Драгаш наводи да је хваљење да имамо директне иностране инвестиције још један показатељ глупости наше политичке елите. 

"Мултинационалне компаније када дођу у било коју мању земљу гледају одатле што више капитала да извуку, а не да донесу. Наши политичари прво приме новац, а онда се праве да пружају отпор и штите јавно добро, а после оно ипак заврши у рукама странаца. Тако се радило и 2000-их када су у пљачкашким приватизацијама фабрике уништаване само због добре локације земљишта како би се ту градили хипермаркети. Увознички лоби нас је тако преузео и наставља да сузбија на тржишту нашу домаћу производњу. Као што нам увозе производе тако су нам и политичари увезени", описује Драгаш.

Драгаш је описао и актуелног председника Србије Александра Вучића.

"Али оно што осликава садашњег председника, који сам за себе каже да је скроман, су патике од 500 евра и сако од 4000. Народ с друге стране једва преживљава и има третман као у фабрици Јура. Србија се сматра дестинацијом где су згодне жене, добра храна и где се странцима даје подстицај из државног буџета што је скарадно. Организовање државе је озбиљан посао, као и организовање пословног амбијента, тако да се морају одредити одређена правила игре уз плаћање пореза и царине. И тада је свако добродошао, али са својим капиталом да послује у Србији и под нашим правилима игре. Због тога како би се Србија опоравила морају бити лустрирани сви који су допринели уништавању земље, а посебно они на врху лоповске хоботнице. Комбинација природних богатстава Србије као и нових технологија уз стручне људе на правим позицијама може релативно брзо довести до опоравка земље и побољшања живота грађана", закључује Драгаш.

Прочитајте ОВДЕ зашто је лидер Двери Бошко Обрадовић позвао на бојкот избора у Србији.

Извор: Славија инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА