Најновије

КУГУАРКЕ КОНАЧО ОТКРИЛЕ! Ево шта их узбуђује код млађих мушкараца

Већина мушкараца ће се сложити да постоји нешто посебно код старијих жена, што их невероватно привлачи. Сајт EliteSingles је анализирао податке 450.000 чланова и открио да младићи старости од 20 до 29 преферирају жене које су 3 до 6 година старије од њих.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Међутим, када сексуално искуство није баш на вашој страни, како да задовољите своју девојку? Осам кугуарки је за портал Askmen открило шта их узбуђује, а шта их тотално одбија код млађих мушкараца.

Смирите се и удахните дубоко

“Била сам са шест година млађим мушкарцем и морам да признам да секс на почетку није био претерано сјајан, а поготово су били невешти његови прсти. Није био нежан, поготово кад је мој клиторис у питању, па сам све време морала да га упозоравам. Није добро реаговао на критике и био је уверен да зна шта жене воле. Мислим да је све то негативан утицај порно културе”,  Џени (28)

Нахраните его

“Ја сам у својим четрдесетим и имам довољно искуства да заведем мушкарца у двадесетим и да му пружим право задовољство. Када су људи млади често размишљају о будућности, а када сте у средњим годинама, ствари су ипак мало другачије. За жене попут мене не постоје зацртани рокови, питања о биолошком сату или страх од емоција које потенцијално можемо доживети са нашим партнером. Ја сам заправо себична и уживам у пажњи, посебно млађих мушкараца”, Елејн (47)

Предигра

“Мислила сам да је веза са пет година млађим мушкарцем помало махнита, забавна и да ћемо имати секс по читав дан. Али то су само стереотипи. То је пре свега ствар свачије личности, а не броја година које има. Мој млађи партнер је морао узимати антидепресиве када је схватио да нема сексуалну жељу какву је заправо мислио да има. Млађи мушкарци не би требало да се јуначе, већ би требали да схвате да задовољство пружа и добра предигра”,  Сиара (28)

Опрезност

“Једна од незгодних ствари што се тиче сексуалних односа са млађим мушкарцима јесте њихова жеља да не користе презервативе. Зато искусније жене треба да воде главну реч током акције и да понекад обуздају превелике емоције својих млађих партнера”, Андреа (33)

Одличан секс

“Веза са 12 година млађим мушкарцем је освежавајућа, посебно у погледу секса. Интимни односи у браку могу често постати врло монотони. Сјајно је осетити неки нови вид пожуде за разлику од односа са неким са ким сте много година. Ова врста авантуре је најбољи лек за могућу свакодневну колотечину”, Хелен (43)

Апетити

“Велика предност секса са млађим мушкарцима јесте њихова издржљивост. Та врста издржљивости захтева и обиље хране. Била сам у вези са 8 година млађим мушкарцем. Стално је био код мене и имао је невероватан апетит. Млад мушкарац који редовно иде у теретану значи и велики апетит и обавезне оброке након секса. Моји рачуни за храну су се утростручили док сам била са њим”,  Сара (35)

Стрпљење је врлина

“Мој млађи дечко се лако изнервира ако ја нисам расположена за секс или када мора дуго да апстинира од секса. Као замена често је гледао порно садржаје на интернету што се негативно одразило на нашу блискост и однос. Млађи мушкарци имају мање разумевања за потребе својих партнерки”, Клои (35)

Као и зрелост

“Између нас је разлика од 11 година, а што се тиче односа у спаваћој соби – то је сјајно. Млада мушка тела су изванредна. Али кад говоримо о другим стварима ту долази до разлика, пре свега у зрелости. Када ја желим нежна дружења уз чашу вина, он жели да иде на рок концерте. А сложићете се – није лако остати ноншалантан када вашег дечка окружују девојке које су читаву деценију млађе од вас”, Алекс (34)

Ове две позе у сексу жене обожавају, а никада то не би признале. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА