Најновије

Ево шта је Кемал Монтено желео пред саму смрт!

САРАЈЕВО - Легендарни музичар и кантаутор, Кемал Монтено, који је преминуо у 67. години, упркос тешкој болести, до самог краја свог живота био је прави борац.
Фото: Јутјуб

Фото: Јутјуб

У прилог томе говори и податак да је већ дуго са својим пријатељем, нашим познатим композитором Демиром Рамом спремао албум. Управо у сарадњи са Рамом, Кемо је снимио последњу песму за живота, “Нови лет”, која је требало да буде увертира за његов следећи албум. Грозничаво посвећен музици, славни певач од Раме је тражио да се кроз нове песме протка Тома Здравковић, чије је велике хитове "Бранка", "Песме моје", "Дотако сам дно живота", написао управо Кемал.
Прочитајте још:

Огњен Амиџић купио 54 хиљаде пратилаца на Твитеру!?

- Рамо мој, само да променим бубрег и ето мене да наставимо где смо стали. Хтео бих да ми провучеш негде мог Томицу, тако да буде негде стих Ноћас ми само певајте Томине, јер оне су лек, док туга ломи ме, кроз сузе цитира Рама и додаје да је била огромна привилегија радити са Монтеном. - Морамо урадити албум за рају, они то од мене траже, у све то у Томином стилу. Хоћу такве песме - биле су Кемалове речи. Извор: Пулсонлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА