Најновије

ХОРОР, МЈУЗИКЛ И БОЖИЋНА ПРИЧА: Уживајте и током празника у новим филмовима у Синеплекс биоскопима (ВИДЕО)

Репертоар Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс Ушће Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 2. до 8. јануара доноси три нова наслова.

Плакат за филм "Клетва" (Фото: Синеплекс)

Изаберите између новог хорора, мјузикла и Божићне приче.

,,Клетва”

- Радња филма открива нам тајну уклете куће која унутар својих зидова крије страшну смрт и ужас. Онима који кроче преко њеног прага, животи ће бити уништени. Људи у уклетој кући или погину или полуде или падну у стање кататоније. Кога смртоносна клетва зарази - умире, а нова се клетва рађа и попут вируса преноси на свакога ко уђе у кућу. Тај бескрајни ланац ужаса постаје све већи…

”Cats”

- Добитник Оскара, редитељ Том Хупер (Краљев говор, Јадници, Данкиња), претвара чувени мјузикл у незаборавни биоскопски доживљај. У филму улоге тумаче Џејмс Корден, Џуди Денч, Џејсон Деруло, Идрис Елба, Џенифер Хадсон, Јан Макелен, Тејлор Свифт, Ребел Вилсон, као и Франческа Хејвард, главна играчица Краљевског балета, којој је ово први пут да се појављује на филму.

У филму ћемо имати прилику да уживамо у незаборавној музици Лојда Вебера и изведби плесача светског реномеа вођених од стране кореографа награђеног Тони наградом, Ендија Бленкенбјулера. Ово остварење приближиће мјузикл новим генерацијама посебном сценографијом, технологијом и плесним стиловима који иду од класичног и савременог балета, хип хопа и џеза, уличних плесова до репа.

,,Заборављени Божић”

- Чудан осећај пробудиће осмогодишњу Елису једно јутро. Нешто је необично у новом дану, али она не зна тачно о чему је реч. Безуспешни су покушаји да објасни својој породици и пријатељима да се овај дан разликује од осталих и Елиса одлучује да сама крене на невероватно путовање на којем ће, кроз нова и неочекивана пријатељства, открити сву радост Божића. Сада је на њој да се побрине да цело село доживи Божић као незаборавно искуство. Али сат откуцава – хоће ли успети пре него што буде касно?

Прочитајте ОВДЕ   какве су све филмске посластице најављене за јануар и фебруар.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА