Најновије

ВЕЛИКА ФРКА У ДИНАСТИЈИ: Краљица за сутра сазвала кризни састанак са принцом Харијем!

Краљица Елизабета (93) позвала је свог унука принца Харија сутра на "кризни састанак", како би разговарали о будућим аранжманима за њега и његову супругу Меган, након изненадне најаве пара да желе да се повуку из краљевских дужности.

Краљица Елизабета (Фото: Јутјуб)

Харијев отац принц Чарлс, наследник престола и Харијев старији брат принц Вилијам присуствоваће састанку, који ће бити одржати сутра на краљичином имању Сандрингам у Норфолку, на истоку Енглеске, рекао је извор из Бакингемске палате за Ројтерс.

Меган, бивша амерчцка ТВ глумица, покушаће да се придружи телефоном из Канаде, где се вратила раније током недеље како би се придружила њиховом сину Арчију.

Хари и Меган, званично познати као војвода и војвоткиња од Сусекса, у среду су изненадили остатак краљевске породице, објавивши да желе "нови радни модел" који ће им омогућити да проведу више времена у Северној Америци и да буду финансијски независни.

Они нису консултовали 93-годишњу краљицу ни друге чланове породице пре него што су на свом веб сајту објавили саопштење, а извор из Палате наводи да је тај потез повредио и разочарао краљицу и друге чланове краљевске породице.

Сутрашњи састанак биће први пут да се старији чланови краљевске породице лично састану да разговарају о новонасталим околностима.

Званичници су разговарали иза кулиса да би покушали да смисле нови аранжман за пар, а један краљевски извор рекао је да су ти напори добро напредовали.

Прочитајте ОВДЕ  како је то британски херој оплео по Трампу.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА