Најновије

Јесте ли некад пробали тихи секс? Одушевићете се!

Постоје и другачији начини осим гласног уздисања да партнеру покажете колико уживате, посебно ако вам је кућа пуна. Помоћу ових неколико трикова зачините свој сексуални живот, а да притом ни ви ни он не пустите ни гласа.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Без журбе – Ако сте у кући пуној гостију и родбине, саветујемо вам да не брзате, односно да овог пута заборавите на брзински секс јер су велике шансе да ћете нешто срушити или прегласно залупити вратима и привући пажњу укућана.

Уместо тога, договорите место и време састанка (спаваћа соба или пак купатило) и изаберите позу у којој нема превише акције. Лотус или положај кашике идеални су за тихи секс.

Никако кревет  – И најбољи кревети шкрипе када се на њима неко препусти страстима. Стога, заборавите на кревет и пребаците се на под или се примакните зиду, ако желите да водите љубав у стојећем положају. Снађите се и импровизирујте.

Покријте уста – Уколико желите додатно да зачините секс, прекријте једно другом дланом уста или још боље – ућуткајте партнера пољупцем. Комуницирајте очима. Погледом му дајте до знања колико је добро оно што ради.

Осим што ћете ућуткивањем једно друго осигурати да вас нико не чује, ово може прећи у врућу игрицу па чак и попримити елементе доминације (наравно ако се обоје слажете).

Који су то ритуали које обавезно уради свака жена пре секса прочитајте ОВДЕ.

Извор: Прва

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА