Најновије

РАИЧЕВИЋ ПУШТЕН ИЗ ПРИТВОРА: Ово није случајно! То је завера полиције, тужилаштва и судства којом координише америчка амбасада

Након саслушања у Основном државном тужилаштву, главни уредник ИН4С Гојко Раичевић је пуштен из притвора, у ком се налазио од синоћ.

Гојко Раичевић после пуштања на слободу (Фото: Јутјуб)

Он је по изласку са саслушања казао да је несумњиво реч о завери полиције, судства и тужилаштва, којом координише Aмеричка амбасада. Раичевић је истакао да није случајно што су баш јуче ухапшени уредник портала Борба Дражен Живковић и он.

Дражен Живковић је такође пуштен на слободу пошто је саслушан у Основном државном тужилаштву у Подгорици.


То је најавила и америчка отправница Џуди Куо, која је неизоставан фактор неких медија, који су већ јуче цртали мете, и одредили које су то кривичне одредбе. 

“Након хапшења младе колегинице Анђеле Ђикановић, ја сам својим пријатељима рекао, следећи сам ја, као што њено хапшење није било случајно, ништа није случајно, јер је ту „супер“ НАТО антихибридни тим са разноразним форензичким методама, који са одређеним аналитичарима из Србије, цртају мете порталу ИН4С”, казао је Раичевић.

Раичевић је причао о питањима која су постављена премијеру Марковићу, од стране редакције ИН4С, на која није добијен одговор, за која уредник ИН4С сматра да су убрзали ово хапшење.
 
Раичевић је казао да је о вести због које је приведен и притворен о експлозији у Вили Горица, добио потврду од два различита извора, те да је и поред тога опрезно на крају наслова стављен и знак питања, и да је након објављеног демантија УП и то објављено, те у том смислу испоштован новинарски стандард.

Прочитајте ОВДЕ како су ухапшени Раичевић и Живковић.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА